Informativni portal za dijasporu

DŽUKELA I KLOŠAR – “J**AĆU MU MATER”: Obrušila se na Janjuša – Sve javno otkrila šta joj je uradio…


Kipti od besa…

Tokom protekle noći u “Zadruzi 4” je održana žurka za pamćenje, a za sjajnu atmosferu bila je zadužena Ljupka Stević.

Iako su gotovo svi bili oduševljeni Ljupkinim pojavljivanjem, Marko Janjušević Janjuš je imao ružne reči za nju.

– Ovde su sve k*rve i švalerke. J*bem im ja majku. J*bu se sa likom koji je oženjen, posle im đavo kriv – prokomentarisao je Janjuš tokom žurke protekle noći.

Ovo je Ljupku veoma naljutilo, pa je otkrila da joj je ranije pružio podršku, a sada je pljuje, što mu pevačica sigurno neće oprostiti.

Ljupka Stevic,
Ljupka Stevic,

– Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: “Legendice moja, šta se to desilo?” Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište. Očigledno je besan na mene jer je Maja Marinković videla šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama.

Džukela obična. Je*aću mu mater kad izađe iz “Zadruge”! Ološ jedan bedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vređa ženu! Klošar – rekla je Ljupka.

Maja Marinković, sa kojom je Janjuš prevario svoju bivšu spurugu u “Zadruzi 3” bila je oduševljena komentarom pevačice, te ju je javno podržala.

Instagram,
Instagram,

– Tako je kraljice, sve si u pravu, ljubim te puno – napisala je Maja na svom Instagramu.

SD


Comments are closed.