Informativni portal za dijasporu

DRVO BEZ KORENA – BEZ KARIJERE I ŽULJEVA: Popljuvao Tomovića pred milionima – Nastao opšti haos… (VIDEO)


Popljuvao ga za sva vremena…

Bez dlake na jeziku! Ponedeljak veče je rezervisano za izbor potrčaka i omiljene osobe, ali i za komentarisanje ovonedeljne podele budžeta. Na red da da svoje mišljenje je došao Marko Đedović.

– Rekao sam šta su moje zamerke, to za Janjuša da sam znao da on ulazi, ja sam mu prišao i video sam da se pozdravio sa mnom kao i sa njim. Sanja mi je rekla kako su on i Zola planirali da kradu budžet. Car je sedeo ovde, i nije ništa ukrao.

Mislim da je Vladimir sada pametniji nego pre, i da se neće zamerati nekim ljudima. Mislim da je sada dosta inteligentniji, čak u određenim situacijama je peglao situaciju sa Kristijanom i ostalima, sa mnom nema šta da pegla mi smo bili uvek u redu. On oseća određeni animozitet prema Kristijanu i Caru, i to će mu doprineti opstanak u rijalitiju – rekao je Marko.

– Mogu da ponovim sve, on je okej raspodelio budžete, ali sam mu zamerio jer je rekao kako sam ja loš čovek. On se obazire na to šta sam ja reko o sebi, a ne kakav sam ja prema ljudima, on je sam potvrdio da je detetu nekom uzeo zastavu i udario mu šamar, i posle toga je priznao šta je sve radio.

On meni može da zamera, ali on je napadao ljude iz mržnje, ja kad sam bio ološ bio sam, a on je radio stvari neke iz mržnje – rekao je Fran.

– Što se triče podele nisam očekivao ništa drugu, ja sam dobio mali budžet. On je meni svašta izgovorio, on meni nešto kaže pa onda poliže. Ja sam svašta prošao, pa do danas on nema prava ništa da mi kaže. On deli ljude na odakle su ljudi, meni je Filip Car pokazao poštovanje, on priča podmuklim jezikom, a on je samo rekao kako mu je žao, ali ja ne primam izvinjenje.

On ovde manipuliše sa svima i sa Jovanom, svako je ovde normalan, a što se tiče njega, on nema ništa – drvo si bez korena i nemaš žuljeve na rukama od rada. Nema nikakvu karijeru.

Ja ne znam šta Marija hoće od mene, da ste neka majka uzeli biste svoje dete i odveli na planinu, i ja nisam Kristijanova podguzna muva. Vi pričate da ste domaćica, a sa jednim detetom ste napravili problem – rekao je Čorba.

– Ti si najsrećniji jer si sa Kristijanom u rijalitiju, možeš da se šetaš sa ovim devojčicama i zabolela te istina, ti si jedno nevaspitano đubre koje je pokazalo pravo lice – rekla je Marija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD


Comments are closed.