Informativni portal za dijasporu

“DANAS NE MORAM DA SKUPLJAM NOVAC”: Poznati voditelj napisao potresnu poruku majci za 8. mart – Zaplakaćete sigurno…


Kada se pomešaju sreća i bol…

O tome koliko je voditelj Milan Milošević imao teško detinjstvo, znaju svi koji su pratili rijaliti program “Zadruga”, kada je on bio jedan od učesnika i ispričao svoju tešku životnu priču.

On danas spada u red najboljih i najplaćenijih voditelja, ali neke stvari koje nije proživeo u detinjstvu, ne može da nadoknadi, o čemu je pisao i danas na svom Instagram profilu.


Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Naime, on je čestitao 8. mart svojoj majci, za koju je izuzetno vezan, a reči koje je napisao, paraju i najtvrđa srca.

U okviru čestitke Milošević je napisao da je nekada štedeo za poklon, kako bi za Dan žena iznenadio mamu, ali da danas, bez obzira što lagodno živi i ne mora da skuplja novac za poklon, više ništa nije isto i nije kao pre.

Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Njegovu poruku vam prenosimo u celosti i napominjemo da spremite maramice, jer ćete sigurno zaplakati!

– Ne mogu da ne napišem par reči… Da, 8. mart me uvek vrati u vreme unazad i školske dane kada sam po mesec dana skupljao novac da majci kupim skroman poklon za taj dan…Vrati me u trenutke kada sam plakao, jer moj tata ništa, po ko zna koji put, nije kupio mami i baš na taj dan sam se trudio da i moja majka oseti da je voljena žena i majka, ali eto…

Danas ne moram da skupljam novac, ali danas nažalost nije isto, danas je sve drugačije… Ni ti majko nisi ista, a ni ja… Srećan 8. mart majko. Srećan praznik svim dragim ženama ovog sveta – napisao je Milošević.

SD


Comments are closed.