Informativni portal za dijasporu

ČAK ČETRDESETORO UČESNIKA JE NA SPISKU ZADRUGE: Sve je odlučeno i za Lunu – A ulaze i oni! Sprema se neviđeni skandal


Od 6. septembra, pod istim krovom, Sloba, Gastoz i Marko…

Biće haos… U medijima se šuška da će se od septembra u “Belu kuću” useliti svi učesnici rijalitija “Zadruga” koji su do sada ostavili traga, ali ne samo oni.

Među četrdeset novih-starih takmičara, naći će se Luna Đogani, ali i svi njeni dosadašnji ljubavnici iz rijalitija. Tako ćemo, od 6. septembra, pod istim krovom gledati Slobu, Gastoza i Marka.

– Mitrović uveliko potpisuje ugovore sa učesnicima nove sezone. U “Zadruzi 4” se neće naći samo oni koji su ostavili traga u rijaliti programima koji su se emitovali na “Pink” televiziji, već i oni koji su se emitovali na drugim televizijama, kao što su “Parovi”, “Maldivi”, “Veliki brat”, a koji su se izdvojili po nečemu – ispričao je izvor blizak produkciji.

Nenad Marinkovic Gastoz, Marko Miljkovic, Luna Dogani,
Nenad Marinkovic Gastoz, Marko Miljkovic, Luna Dogani,

– Osim Mikija Đuričića, Kristijana Golubovića, Stanije, Jelene Golubović, Zmaja od Šipova i drugih, videćemo i sve Lunine ljubavnike koji su takođe bili učesnici ili pobednici rijalitija koje smo gledali na domaćim kanalima – dodao je izvor.

Marko Miljković kao pionir rijaliti formata, pojavio se u “Velikom bratu” još pre 10 godina. Malo ko se seća njegove veze sa Enom Popov i da je prvi imao seks pred kamerama, ali ga zato svi znaju po burnoj vezi sa Lunom Đogani s kojom je i danas.

Luna Dogani, Marko Miljkovic, Slobodan Radanovic,
Luna Dogani, Marko Miljkovic, Slobodan Radanovic,

– Veza Slobe i Lune je obeležila “Zadrugu 1” i nemoguće je da se ta dva aktera ne nađu u novoj sezoni. Marko, kao njen aktuelni parter, ali i Gastoz koji je nekoliko sezona učestvovao u “Parovima” i čak dva puta odneo pobedu, praviće im društvo – završio je je izvor za “Alo” i dodao da je Mitrović spreman da iskešira vrtoglave honorare ovim učesnicima, jer će oni, uz Kristijana i Staniju biti okosnica “Zadruge 4”.

Nova sezona će početi 6. septembra, a u „belu kuću“ će se useliti oko 40 takmičara. Koje još novine priprema Željko Mitrović ostaje nam da vidimo.

SD


Comments are closed.