Informativni portal za dijasporu

BRAT ZADRUGARA PRED MATIČAREM: Venčanje o kome će Srbija pričati godinama – Brak na neviđeno… (VIDEO)


Brak na neviđeno…

Voditeljka ga identifikovala… Nova, uzbudljiva epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz sve pripreme za venčanje vodiće vas Milica Kon, koja će sa budućim mladencima razgovarati o različitim temama.

Ovonedeljna mlada je Sanja Dimitrijević koja ima 18 godina, dolazi iz Valjeva i trenira boks. Imala je jednu veliku ljubav iz srednje škole, a iako veoma mlada, spremna je da izgradi dom i porodicu. Ipak, u razgovoru sa Milicom otkrila je da je veoma ljubomorna.


– Ako nađem poruke u telefonu, onda nastane haos. Njemu neću ništa, a za nju ne odgovaram – rekla je Sanja.

Psihološki tim emisije “Brak na neviđeno” pronašli su Sanji adekvatnog mladođenju: osamnaestogodišnjeg Elvisa Hota iz Beograda. Do sada je imao dve ozbiljne veze, a kako je sam rekao, ne voli visoke i ljubomorne devojke, što bi mogao da bude potencijalni problem u vezi sa Sanjom.

– Nikako ne bih voleo da dovedete neku višu devojku, i da je stroga i ljubomorna, to ne volim – rekao je Elvis.

Specijalni VIP gosti u ovoj emisiji biće devojke iz najpopularnijeg ženskog benda “Hurricane” – Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić.

– Je l’ si bio ti nekad zaljubljen, je l’ si voleo do koske čoveče – zanimalo je Ivanu Nikolić, na šta je mladoženja potvrdno odgovorio.

Nakon toga, kumovi će dati završnu reč, a najveće iznenađenje očekuje vas upravo tada! Naime, mladoženjin kum je rođeni brat učesnika “Zadruge 4” – Nenada Lazića, poznatijeg kao Neca sa TikToka.

– Shvatila sam da te pratim na TikToku i da si ti Necin brat – rekla je Milica Kon.

Pogledajte:

SD


Comments are closed.