Informativni portal za dijasporu

ANA KORAĆ SPREMA OSVETU: Dok se oni vole u rijalitiju – Starleta se viđa sa njenim bivšim! Pakleni plan…


Nisu svesni šta se dešava napolju…

Nakon priznanja Jovane Ljubisavljević da ju je bivši dečko Luka Pojužina prevario još na početku veze, on se našao u društvu Ane Korać, sa kojom je, kako pišu domaći mediji, navodno smišljao plan kako da se osvete Stefanu Kariću i misici.

Stefan Karic, Jovana Ljubisavljevic,
Stefan Karic, Jovana Ljubisavljevic,

– Ana i Luka su se našli u istom društvu, sigurno su smišljali plan kako da se osvete Stefanu i Jovani. Nakon što je misica javno ostavila Luku on je poludeo, znao je da će je najviše zaboleti ako se spetlja s Anom, jer ona joj je slaba tačka.


Ana Korac,
Ana Korac,

Kada je Jovana saznala da je između Karića i Ane bilo nešto više od prijateljstva pre nego što je ušao u Zadrugu, ona ga je ostavila. Poludela je kada je videla na Izazoviziji, a još više odlepila kada je shvatila da Stefan uopšte nije imun na nju. Kada bi Ana ušla u Zadrugu skroz bi ih poremetila, sigurno bi raskinuli, ali dovoljna osveta će biti što se viđa sa njenim bivšim dečkom – rekao je izvor za “Svet”.

Ana Korac,
Ana Korac,

Inače, Ana Korać se nedavno navodno podvrgla još jednoj estetskoj operaciji, kako bi smanjila obim svog struka.

Koraćeva je nedavno bila u Istanbulu, gde joj je urađena operacija vađenja rebara, za šta je iskeširala 7.000 evra, kako pišu mediji.

SD


Comments are closed.