Informativni portal za dijasporu

Ana Korać konačno u emisji uživo progovorila: Otkrila čitav njegov mračni plan! – (VIDEO)


Progovorila! U emisiji ”Amidži šou” večeras gostuju učesnice rijalitija ”Zadruga 2” Ana Korać i Mina Vrbaški.
Tom prilikom, one su govorile o aktuelnim temama, a Ana Korać je iskoristila priliku da isproziva Filipa Mijatova koji joj je danas poslao rođendanske poklone – tortu, sa znakom automobila “Maserati”, ramove sa njihovim zajedničkim fotografijama, od kojih su neke nastale pošto se Ana podvrgla estetskoj hirurgiji, puder, kutije sa malinama i svoju fotografiju u donjem vešu.

– Više neću ni da se smejem toj priči, meni je to žalosno. Ako je neko bolestan, treba mu pomoći. Danas je on slao neke slike… Jedno je kad je neko bolestan, ja sam se smejala na tu priču, ovo počinje da bude bolest. On treba da ide u neku ustanovu da se leči. Ja ga nisam spominjala nikada. Ja sam znala da je on bio zaljubljen u mene, ja tvrdim da on nije bio moj dečko. Njegova želja je da bude poznat i da mu ja budem devojka, ali dobro svako ima pravo da mašta – rekla je Koraćeva u emisiji ”Amidži šou”, a onda je prokomentarisala Davidovu izjavu da će se obračunati napolju sa Mijatovim.

– Rekao je da će da se obračuna s njim napolju. To je presmešna priča. Kad me ukućani spajaju s nekim momcima njemu to smeta i ljubomoran je – rekla je Ana.

Pogledajte video:


 


Comments are closed.