Informativni portal za dijasporu

100 000 EVRA JE ŠTETA NA IMANJU: Tara Simov demolirala Zadrugu – Moraće sve to da plati…


Ratno stanje trajalo je do jutra…

Tara Simov izbačena je iz rijalitija “Zadruga” jer je danima divljala i meltretirala cimere! Starleta je demolirala celo imanje u Šimanovcima i napravila štetu od oko 100.000 evra!

Ona je toliko pukla da je počela da ruši i lomi sve pred sobom, a četvorica momaka iz obezbeđenja nisu mogli da je obuzdaju puna 24 sata!


Simovljeva je rešila da napusti “Zadrugu” tako što će maltretirati Miljanu Kulić, a u jednom momentu ju je čak jurila makazama, dok je već u sledećem razbijenom pločicom pokušala da prereže vene.

– Lomila je sve na imanju čega se dočepala: vrata, prozore, dekoraciju, lampe, kamere, motorole koje koristi obezbeđenje, bubice, plazma televizore… Ni to joj nije bilo dovoljno, pa je čupala kablove, lomila pločice sa zida, a jednom je lak pokušala da iseče vene, ali ju je Nenad Aleksić Ša sprečio u tome. Demolirala je i pušionicu, bacala kamenje na sve strane. Napravila je ogromnu materijalnu štetu, veću od 100.000 evra!

Nenad Aleksic Sa, Tara Simov,
Nenad Aleksic Sa, Tara Simov,

– Zanimljivo je da je sve vreme bila prilično hladna, sa odsutnim pogledom, kao da je u nekom transu. Niko se nikad nije ovako ponašao u rijalitiju, svi smo u šoku – kaže za Informer izvor blizak produkciji.

Cela frka krenula je kada je Kulićeva tokom porodičnog sastanka rekla za Simovljevu da je bolesna. Tara je odmah skočila da je bije, gađala ju je tanjirima, šoljama, flašama, a zatim joj je polila stvari vodom, šamponom i melkom za telo.

Tara Simov,
Tara Simov,

Obezbeđenje ju je odvuklo iz Bele kuće, ali je ona opet uskočila kroz prozor, zgrabila makaze i zaletela se na Miljanu. Međutim, čuvari su je obuzdali.

– Ubiću te debela! Polomiću ti zube! Glavu ću da ti otvorim! – vikala je pomahnitala Tara, a zatim krenula da gađa pripadnike obezbeđenja kamenjem i da ih udara i šutira. Kad je Ša pokušao da je smiri, ona ga je svom snagom ugrizla za ruku, pa je i on počeo da urla:

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

– Šta radiš Tara! Ti si kao najluđa ovde?! Što mene grizeš i štipaš? Ostavi obezbeđenje na miru, samo rade svoj posao! Želiš da te izbace odavde, da dugujemo 50.000 evra?

Međutim to ju je još više razbesnelo, pa je uzela da lomi celu kuhinju i na sve strane da baca posuđe, dok su učesnici rijalitija bežali glavom bez obzira da ih ne bi pogodila.

Ratno stanje trajalo je do jutra, sve dok obezbeđenje nije uspelo da savlada Taru i izvede je napolje. Tara će sada morati da plati odštetu od 50.000 evra jer je prekršila ugovor, a nije isključeno da će od nje zahtevati i da plati štetu.

SD


Comments are closed.