Viktorija Mitrovic,
Viktorija Mitrovic,

VIKTORIJA SVA K*V*VA – POKUŠALA DA SAKRIJE: Zadrugar sve razotkrio – U bolovima je, nije dobro…

Tuga…

Učesnica “Zadruge 5” Viktorija Mitrović u bolnoj ispovest otkrila je da je silovana 2012. godine u selu kod Kovina – Pločica kada ju je lokalni sveštenik obljubio.

Ovu temu komentarisao je i novinar i bivši zadrugar Marko Đedović, koji je istakao da Viktorija živi u uverenju da joj je život uništen, da zbog toga pravi pogrešne poteze u životu.

Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

– Da se o ovome govorilo, Viktorija ne bi ćutala tako dugo. On je bio njen nastavnik veronauke. Ona je sa 12 godina došla da pomogne da nešto raspremi i očisti i doživela je takvu monstruoznost. Ona je govorila da se to dogodilo u crkvi, on je izabrao Božije mesto za takav monstruozan čin. Došla je sva krvava, bez torbe, rekla je da je boli stomak, krvarila je i čutala, ko zna šta je sve prošlo kroz njenu glavu tada. On je pokušavao da obmane narod u toj mantiji. Ona se sada vrlo ružno ponaša, jer se sa njom nikada nije radilo, ona već ima predrasudu da je njen život upropašćen – izneo je svoje mišljanje Đedović u “Vikend jutru”.

Viktorija Mitrovic,
Viktorija Mitrovic,

– Pedofilije ima u svakoj profesiji. Ona se najviše krije. Mi se zalažemo za javni registar pedofila. Moramo da kažemo da roditleji moraju da obrate pažnju na svoju decu. Ja se lično zalažem za smrtnu kaznu za pedofile. Nemojte misliti da njoj on nije promenio život od tog trenutka – rekao je Stevan Đokić, savetnik za istragu i bezbednost.

Viktorija Mitrovic,
Viktorija Mitrovic,

– To je za svaku osudu. Taj sveštenik nije lice i naličje pravoslavne vere. Pedofila ima svuda, ne bi trebalo da crkvu i veru gledamo kroz prizmu ovoga. Ovo jeste za svaku osudu, pravosudni organi su rekli svoje. Nemojte da zbog jednog lošeg primera ne verujemo u Boga i crkvu – rekao je teolog Miloš Stojković.

SD