Informativni portal za dijasporu

SVETLANA CENIĆ EKSPRESNO DEMOLIRALA STANIVUKOVIĆA ZA SVA VREMENA: “U razgovoru o toliko žrtvi upotrebiš “Čiča-miča gotova priča” i misliš da si faca…”


Brutalna poruka Svetlane Cenić mlađahnom gradonačelniku Banjaluke…

Cenić je svojim tvitom kritikovala novog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića nakon što je gostovao u “Pressingu” N1 televizije.

Profesorica Svetlana Cenić aktivna je na društvenim mrežama. Ona je svojim tvitom kritikovala novog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića nakon što je gostovao u “Pressingu” N1 televizije, gdje je govorio o stanju u ovom gradu, o Miloradu Dodiku, a komentirao je i presude Haškog suda i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.


Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje “ništa od tog suda”.

– Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča – kazao je Stanivuković za N1.

Cenićka je ovo sve prokomentarisala: “U razgovoru o toliko žrtvi upotrebiš “Čiča-miča gotova priča” i misliš da si faca?! Bez obzira verovao ili ne verovao da je bio genocid, prestrašan je taj pokušaj duhovitosti.”

SB


Comments are closed.