Informativni portal za dijasporu

RASPAMETIO DODIKA – STANIVUKOVIĆ SVE GLASNIJI: “Banjaluka nikada nije trpila okupatore. Ne zaboravite, mi smo snažniji, važniji…” (VIDEO)


Sve po spisku…

Ono što su oni zaboravili, mi vrlo dobro pamtimo, kaže Stanivuković.

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković predstavio je danas, emitovanjem na društvenim mrežama, centralni predizborni spot u kampanji za Lokalne izbore 2020. godine, saopšteno je iz PDP-a.

„Šačica preletača ili stotine hiljada čistih obraza – ko je snažniji? Jedan sestrić ili hiljade iskrenih navijača – ko je glasniji?

Stotinu tendera za sina ili desetine hiljada nezaposlenih – ko je važniji? Jedan povlašteni restoran ili hiljade ugostitelja bez primanja?“, pita Stanivuković i dodaje:

„Ono što su oni zaboravili, mi vrlo dobro pamtimo – Banjaluka nikada nije trpila okupatore, a njih nekolicina su okupirali ovaj grad i stavili ga u funkciju svoje lične promocije i bogaćenja. Zajedno, sa olovkom u ruci i osmijehom na licu izađimo na izbore i donesimo bolje našim porodicama, prijateljima, komšijama i našem gradu“, kaže Stanivuković.

Stanivuković poručuje:

„Ne zaboravite, mi smo snažniji, važniji i glasniji“, uz parolu „Više nas je“, što je i slogan njegove kampanje, piše TVBN.

Pogledajte prilog:

SB


Comments are closed.