Informativni portal za dijasporu

MILORAD DODIK NA APARATIMA: Poznati beogradski novinar ponovo tvrdi da se ubice obučavaju u Bratuncu… (VIDEO)


Zatresao RS…

Urednik “Happy televizije” Milomir Marić svojevremeno je kazao da u Bratuncu postoji centar za obuku i da glavne ubice koje haraju Evropom, dolaze iz Republike Srpske.

Beogradski novinar Milomir Marić, poznat po dobrim vezama s visokom politikom ali i podzemljem, bavio se u jutarnjem programu svoje “Happy televizije” hapšenjem srbijanske starlete Tijane Ajfon u Bijeljini.

Marić je kazao da je Tijana Ajfon, sa četiri svoje saradnice, kao Mata Hari prešla Drinu i da je policija našla velike količine oružja i droge.

Marić kaže da postoji velika sumnja da su eskadroni smrti iz Republike Srpske, djeca koja su bila u nižim razredima osnovne škole za vrijeme posljednjeg rata.

“Deca koja su se sada odmetnula i veruje se da su glavne ubice koje dolaze iz Republike Srpske. Ima jedan centar za obuku u Bratuncu.

Očigledno je da su ovi ljudi došli iz neke akcije, da li iz Ukrajine ili Atine ili neke druge evropske prestolnice, i da je Tijana Ajfon prešla preko Drine sa svoje četiri Amazonke da pomogne tim ljudima na odmoru nakon povratka sa žestokih akcija.”

Marić se već u narednoj emisiji “Happy televizije” požalio kako je nakon ove izjave dobio poziv s visokog mjesta i da mu je tada rečeno kako su njegove tvrdnje o regrutnom centru u Bratuncu potpuno besmislene.

No, Marić je u četvrtak, 22. oktobra, ponovo ustvrdio kako glavne ubice više ne dolaze iz Crne Gore nego iz Republike Srpske, odnosno iz famoznog regrutnog centra u Bratuncu.

Sagovornik Mariću o ovoj temi bio je bivši ratni šef Republike Srpske Tomo Kovač, koji nije ni potvrdio, ali ni demantirao ovu Marićevu tvrdnju.

SB


Comments are closed.