Informativni portal za dijasporu

LUDI NOVINAR IZNIO NAJLUĐU MOGUĆU TEORIJU DO SADA: “Otac Zorana Đinđića je Alija Izetbegović…” (VIDEO)


Da li je ovo moguće…

“Majka pokojnog premijera je kao trudnica otišla u kuću Izetbegovića u Bosanskom Šamcu i sigurno je ne bi unutra pustili da dete nije njihovo. Alija Izetbegović je, ustvari, Đinđićev pravi otac”, ustvrdio je Dejan Lučić, poznat po lansiranju najnevjerovatnijih teorija zavjere.

Čovjek koga su jedni slavili, a drugi optuživali zbog svojih političkih načela, u svijetu je važio kao neko ko će Srbiju izvući iz kandži mafije i socijalizma i povesti je evropskim putem. Nakon njegovog ubistva ispred zgrade Vlade 2003. godine, mnogima se činilo da je posljednja nada da će se u Srbiji nešto promijeniti otišla zajedno s njim.


Za smrt Zorana Đinđića optuženi su članovi tada ozloglašenog “zemunskog klana”, kao i njihove vođe Dušan Spasojević zvani Šiptar i Mile Luković poznatiji kao Kum, zajedno s nekada komandantom JSO Miloradom Ulemekom Legijom.

Da je Đinđić imao vizije, to se ne može osporiti, nekada bi se reklo da je bio i čovjek izvan svog vremena.

Ali, postoje i neka saznanja o kojima se jako malo zna, a koje je on u to vrijeme jako vješto skrivao.

Dejan Lučić, poznat po lansiranju najnevjerovatnijih teorija zavjere, a koji je bio i ostao prijatelj i drug bivšeg načelnika DB-a Jovice Stanišića i Franka Simatovića Frenkija, otkrio je u jednoj TV emisiji da je bivši premijer Zoran Đinđić bio katolik, a ne pravoslavac, kako se predstavljao.

“Majka pokojnog premijera je kao trudnica otišla u kuću Izetbegovića u Bosanskom Šamcu i sigurno je ne bi unutra pustili da dete nije njihovo.

Alija Izetbegović je, ustvari, Đinđićev pravi otac. Nakon povratka u Beograd, Đinđićeva majka se udaje za čovjeka koji je tada radio u kontraobaveštajnoj službi i koji je premijera prihvatio kao svoje dete”, kazao je Lučić.

Istina je da su porodica Alije Izetbegovića i porodica Zorana Đinđića stanovale u istoj zgradi u Bosanskom Šamcu, ali u odvojenim stanovima.

Pogledajte prilog:

SB


Comments are closed.