Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,
Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,

VELIKI ŠEF OBJAVIO REZULTATE GLASANJA: Zadrugari sa njom neće sedeti za Crnim stolom – Nije više poželjna u Beloj kući…

Nije poželjna u Beloj kući…

Učesnici “Zadruge” su juče i danas, u specijalnoj igrici Velikog šefa, bili na teškim mukama – naime, tri loptice različitih boja su, prema značenju koje imaju, morali da raspodele na troje zadrugara i dodele im titulu najpoželjnijeg, najomraženijeg i najindiferentnijeg.

Evo kako su glasali!

Zadruga,
Zadruga,

Po izoru zadrugara, najpoželjnija zadrugarka jeste Tanja Jovićević, koja je osvojila 7 glasova. Svi su hvalili njen talenat, inteligenciju i ljudske kvalitete zbog čega svi vole da se nađu u njenom društvu, na čemu su joj zahvalni.

Tanja Jovicevic,
Tanja Jovicevic,

S druge strane, ubedljivo najomraženija zadrugarka jeste Marijana Zonjić, koju su zadrugari redom osudili zbog brutalne provokacije koju je uputila cimerki Viktoriji Mitrović, aludirajući na silovanje koje je doživela s 12 godina. Marijana je dobila čak 15 glasova.

Marijana Zonjic,
Marijana Zonjic,

Najindiferentniji zadrugari su, po mišljenju stanara Bele kuće, Nikola Grujić Gruja i Magdalena Milinčić. Gruji su zamerili odnos prema supruzi i to što se ne obazire na kritike zadrugara, te svima stavlja do znanja da ga ne dotiču ni greške koje sam pravi, dok su Magdaleni poručuili da bi trebalo da se aktivira. Oboje su dobili po 8 glasova.

SD