VEČERAS U EMISIJI SUOČAVANJE DVE LJUTE RIVALKE: Dugo očekivani susret – Haos između njih ne jenjava ni nakon finala…

Jedva čekamo…

Večeraš će se dogoditi dugo očekivani susret bivših učesnica “Zadruge 4” Sandre Rešić i Jovane Ljubisavljević Misice, koje se već danima prepucavaju putem medija, desiće se u večerašnjem izdanju emisije “Zadruga – Narod pita”.

Darko Tanasijevic,
Darko Tanasijevic,

Njih dve su se prvobitno srele na gala partiju nakon superfinalne noći, gde se jedna drugoj nisu javile, a potom je Jovana Ljubisavljević gostujući u emisiji “Narod pita” priznala voditelju Darku Tanasijeviću da ju je, između ostalih, najviše razočarala Sandra jer joj je “glumila prijateljicu”, dok ju je ogovarala iza leđa.

Sandra Resic,
Sandra Resic,

U sve to umešala je i Sandrinu majku Cicu, istakavši da se ona na negativan način izjašnjavala o njenoj vezi sa Stefanom Karićem, te istakla da ona nije devojka za njega.

S druge strane, Sandra je demantovala navode misice, a naročito je pobesnela što joj doskorašnja cimerka javno pominje majku, zbog čega joj je poručila da “može doći do ratnog stanja”.

Jovana Ljubisavljevic,
Jovana Ljubisavljevic,

Prepucavanje je nastavljeno putem medija i tokom njihovih odvojenih gostovanja u emisijama “Narod pita”, a sada će se prvi put suočiti javno, u studiju.

Večeras će gledaoci biti u prilici da dobiju odgovore na brojna pitanja, kao i konačno razrešenje sukoba koji trese domaću javnost!

SD

About E-dijaspora