“VARAO SI ŽENU I PRE TARE”: Rasturila Ša – On sve priznao! Rasulo – “Jesam, varao sam…” (VIDEO)

Haos u Beloj kući…

Zadrugari su tokom sinoćnje emisije polemisali o zamršenom odnosu Jelene Batos i Nenada Aleksića Ša:

– Ti nisi normalan? Želiš da se oglasi devojka sa kojom si varao ženu?! Ne znaš šta se dešava van! – rekla je u jednom trenutku Jelena.

– Došlo ti je glave to što si zapalio od devojke – našalio se Stefan.

– Pošto ja nisam imao para, ona je rekla da će iz Švedske doći do mene. Od momenta kad smo se videli, kad je dr*ala za čašu konobara, rekao sam joj da joj ovo nije selo, ustao sam, iznervirao sam se, zapalio s te gajbe – pravdao se Ša.

Jelena Batos, Nenad Aleksic Sa,
Jelena Batos, Nenad Aleksic Sa,

– Pre mog dolaska ovde, ušli smo u dublji odnos i maštali o zajedničkom životu, deci. Posle dva dana od tog odlaska je došao i prespavao kod mene – govorila je Jelena.

– Ša, sad si lažov i bolesnik, ako ne dokažeš ovu priču! – rekao mu je Đedović.

– Par meseci pre ulaska sam se dopisivao sa njom, kao i sa mnogim drugim devojkama! – govorio je Ša.

Ivana Aleksic, Nenad Aleksic Sa,
Ivana Aleksic, Nenad Aleksic Sa,

– Ša je patološki lažov, to je rekla i sama Tara. Sačekaću razvoj ove situacije, pa ću videti ko laže. Ovo njegovo skakanje od betona je vrlo čudno. Ja ne razumem što bi njemu smetalo da boravi u izolaciji sa njom – komentarisala je Nadica.

– Zašto si godinama obmanjivao ženu? – pitao ga je Milan.

– Nisam je obmanjivao, ali ja sam takav u braku. Neću da kažem da nisam varao, eto, jesam. Znaju to ljudi – priznao je reper.

– Videli smo se 4, 5 puta, samo tada dok sam ja bila u Srbiji – rekla je Jelena.

– Gestikulacija i to pravdanje, samim tim što ne želi da ide u izolaciju sa njom govori da je patološki lažov. On se sve vreme dopisivao sa njom, sinoć su sve vreme pričali, govorio je da ga on najbolje zna – komentarisala je Miljana.

– Osobe koje treba da imaju slike-imaju. Ako sam ja osoba koja tebe poznaje i došla ovde kao tvoja podrška, kakvu to sve ulogu ima? Drugovi su ti okrenuli leđa, ne znaš šta se dešava van, budalo! – vikala je Jelena Nenadu.

Pogledajte detaljnije ispod:

SD

About E-dijaspora