Filip Car, Dejan Dragojevic,
Filip Car, Dejan Dragojevic,

UČESTVOVAO U OTIMANJU DEJANOVIH PARA: Filip Car otkrio ko je opljačkao Dragojevića – Sve ih otkucao… (VIDEO)

Sve priznao…

Juče je nastao haos na imanju kada su Dejan Dragojević, Sandra Rešić, Fran Pujas i Marko Đedović shvatili da im je neko ukrao 30.000 dinara koje su čuvali u koferu za šminku. Sandra je nedavno dala Maji Marinković ključ od njenog kofera, s obzirom na to da imaju isti, da bi ona mogla da uzima šminku iz svog.

Sandra je upozorila Maju da nikome ne daje ključ jer u svom koferu čuva vredne stvari. Međutim, Maja nije ispoštovala dogovor već je ključ dala Filipu Caru, koji ga je prosledio zadrugarima koji su ih pokrali. U razgovoru sa Miljanom Kulić, Filip je priznao da je učestvovao u krađi Dejanovih para, a da je za to dobio 3.000 dinara.

– Šta je bilo sa Dejanom – pitala ga je Miljana.

– Ispalo je da sam ja uzeo pare, a nisam, bio sam saučesnik – rekao je Filip.

Filip Car, Maja Marinković, Miljana Kulic,
Filip Car, Maja Marinković, Miljana Kulic,

– Majo kako te nije sramota – pitala ga je Miljana.

– Kako da ne dam dečku – rekla je Maja.

Car satima nije želeo da prizna kome je prosledio ključ i ko je počinio pljačku. Međutim, u razgovoru sa Majom i Zolom mu je izletelo da su Stefan Krstić Krle i Sandi Kojić opljačkali zadrugare.

– A kad bi znali da su Krle i Slovenac… A ja ću namerno da stanem iza njih tek! Trebalo je da uzmem 10.000, a ja uzeo samo 3000! Ovaj skače na mene zbog novca, a zbog žene nije skakao! – govorio je Filip.

– Evo ti 1000 dinara, da imaš za pivo, da se olakšaš. Ostalo sam sakrio – rekao mu je Sandi.

Filip Car, Sandi Kojic,
Filip Car, Sandi Kojic,

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD