Jasmina Panic, Nadezda Biljic, Toma Panic,
Jasmina Panic, Nadezda Biljic, Toma Panic,

“UBILA BI JE OD BATINA – DA TOMA NIJE SKOČIO”: Pominje i dete – Javno iznela istinu o tuči sa svekrvom…

Odnos majke Tome Panića i Nadežde Biljić još uvek privlači pažnju javnosti…

U poslednje vreme činilo se da se odnos između pevačice i bivše zadrugarke Nadežde Biljić i Jasmine Panić, majke njenog verenika Tome Panića, poboljšao, njihove komšije iz Svilajnca u razgovoru za Kurir tvrde da to nije slučaj i da će sukob između njih dve tek eskalirati.

U medijima se u proteklom periodu dosta pisalo o sukobu pevačice i njene buduće svekrve. Nadežda je čak tvrdila da je Tomin odnosa s majkom “bolestan” i da mu je majka “preča od žene i deteta”.

Ekipa novinara uputila se u Svilajnac, a kada se našla pred kapijom porodičnog doma i pozvala domaćicu, tamo nije bilo nikoga, osim automobila, koji je bio parkiran u dvorištu. Uskoro je naišao komšija Miroslav, koji je popričao sa novinarima.

Toma Panic, Nadezda Biljic,
Toma Panic, Nadezda Biljic,

– Nije vam tu Jasmina, niti bilo ko od njih. Ona nije loša žena, radi, bori se, šta će, razvedena je. Toma je tu odrastao, ima i starijeg brata Pecu, mislim da je on konobarisao. Ima i polusestru Maju, iz Jasmininog prethodnog braka. Jaca je dugo radila na trafici, a otac Dragan je vozio autobus. Ta Tomina žena ili šta li je već je tek katastrofa. Svi znaju da ona mrzi Jasminu, a žena ni kriva ni dužna, bori se za decu – rekao je Miroslav, koji nije želeo da se fotografiše.

Komšinica Draginja, koja dobro poznaje ovu porodicu, ispričala je kako je izgledala jedna žustra svađa između Jasmine i Nadežde

Jasmina Panic, Nadezda Biljic,
Jasmina Panic, Nadezda Biljic,

– Nadežda mrzi Jasminu iz dna duše, mada ni nju ona ne simpatiše previše. Videla je žena s kim ima posla odmah. Ona nema srca, svašta je pričala za nju i kad je ona bila teško bolesna. Pa prvi put kad je došla ovde u Svilajnac, nije imala ni pantalone ni donji veš, Jasmina joj je dala svoju haljinu. Ko poslednja bednica je izgledala. Sećam se jedne teške svađe ovde u dvorištu, cela ulica je skočila na noge zbog buke. Da li je Nadežda bila pijana ili šta joj je bilo, ne znam, ali ona je toliko vikala i vređala Jasminu da je ova njoj uzvratila na uvrede. Da nije bilo Tome da stane između njih i ljudi sa obližnje benzinske pumpe, krv bi pala sigurno, i za kosu su se počupale. Nadežda bi je ubila od batina – završila je gospođa Draginja za Kurir.

Povodom priče o nasilju prvo se oglasila majka Tome Panića koja je demantovala da je došlo do bilo kakvog sukoba između nje i Nadežde, te da je sve izmišljeno.

Jasmina Panic,
Jasmina Panic,

Posle Tomine majke, oglasila se i Nadežda koj je takođe oštro demantovala bilo kakav, a kamoli fizički, sukob sa svekrvom.

– Ovo je apsurdna laž. Nadam se da ćete jednom prestati da sabotirate moj rad i da ću moći da živim normalno sa svojim mužem i detetom – poručila je Nadežda i stavila tačku na priču o sukobu sa svekrvom.

SD