Maja Marinković, Filip Car, Dalila Dragojevic,
Maja Marinković, Filip Car, Dalila Dragojevic,

U SUBOTU ULAZI U ZADRUGU SA DOKAZIMA: Maja prikupila sve informacije o Dalilinoj neveri u braku – Ima sve crno na belo…

Ima sve crno na belo…

Maja Marinković skovala je sa Stanijom Dobrojević plan protiv Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Maja navodno hoće da rastavi novopečene ljubavnike kako bi se pomirila sa svojim bivšim dečkom. Ona za vikend ulazi u “Zadrugu 5”, pa je pre toga posetila Staniju u Novom Sadu kako bi joj dala informacije o Dalili.

Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

– Maja i Filip su bili u vezi dok on u septembru nije ušao u “Zadrugu”. Ona ga i dalje voli i hoće po svaku cenu da ga rastavi od Dalile. Zbog toga se našla sa Stanijom kako bi saznala što više o Dalilinom životu. Ubeđena je da može Caru da otvori oči kada mu ispriča sve što zna o njegovoj novoj ljubavnici – kaže izvor blizak starletama.

On navodi da Stanija zna mnoge detalje o Dragojevićevoj i da je sve ispričala Maji.

Maja Marinković, Filip Car,
Maja Marinković, Filip Car,

– Dalila je na početku braka sa Dejanom bila u kontaktu sa bivšim momcima. Slala je poruke čak i bivšem dečku Mladenu Vuletiću, sa kojim je bila u “Parovima”. Oduvek je varala Dejana, a Stanija ima sve dokaze za to. Pokazala ih je Maji, pa će ona raskrinkati Dalilu čim uđe u “Zadrugu”. Sigurna je da Car neće ostati sa njom kada uvidi kakav je čovek – tvrdi sagovornik.

– Stanija je jak i proračunat rijaliti igrač. Rekla je Maji da ne upada u vatru, nego da argumentovano pokopava Dalilu. Majin cilj je da ubedi Filipa da će Dalila i njega varati kao Dejana i da će ga na kraju ga šutnuti.

Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic, Filip Car,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic, Filip Car,

Da su detaljno osmišljavale strategiju, govori i činjenica da je Maja prespavala u Novom Sadu.

– Dalila se žestoko zamerila Staniji jer ju je stalno gazila dok je bila u “Zadruzi”. Vređala je i ponižavala je, pa zbog toga Stanija hoće da joj se osveti. Ona planira da se u decembru vrati u rijaliti i tada će se udružiti sa Majom protiv Dalile – zaključuje izvor.

SD