Vladimir Tomovic, Miki Duricic, Vuk Mob,
Vladimir Tomovic, Miki Duricic, Vuk Mob,

TOMOVIĆ TUKAO MIKIJA – VUK MOB SE UMEŠAO: Pčelar javno pričao o tuči – Vuka nazvao klošarom…

Nepoznati detalji…

Četvrta sezona “Zadruge” je završena, a za petu se već uveliko potpisuju ugovori.

Mnoge rijaliti zvezde će se vratiti na velelepno imanje u Šimanovcima i biti deo “Zadruge 5”, koja je, po rečima Željka Mitrovića, verovatno poslednja sezona ovog rijalitija.

Mitrović je pre par dana na svom Instagram profilu objavio sliku potpisivanja ugovora sa rijaliti učesnikom koji je svima već dobro poznat.

U pitanju je Miki Đuričić, koji je iz prethodne sezone diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja.

Instagram,
Instagram,

– Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za Zadrugu 5. Verovatno će Zadruga 5 biti poslednja Zadruga, a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona! – napisao je Željko uz fotografiju potpisivanja ugovora.

Vladimir Tomovic, Miki Duricic,
Vladimir Tomovic, Miki Duricic,

Đuričić je dao jedini intervju za portal Rebublika gde se osvrnuo i na sukob sa Vladimirom Tomovićem.

– Ljudi misle da ja imam problem sa tim Tomovićem. Mi smo dva konja, koja umesto da uzmu pare mi našli tamo da se potučemo. Postoji netrepeljivost između nas, ja sam sve kontra što je on, on je sve kontra što sam ja. Meni je draže da imam Tomovića za neprijatelja nego te prijatelje koje sam tamo imao. Jer ja i on se ne podnosimo, ali znam na čemu sam sa njim. Mi smo došli u taj sukob gde sam ja diskvalifikovan i kolko god ja njega ne podnosio, taj Tomović nije podneo tužbu protiv mene, a ovi što su bili dobri sa mnom i sa njim, kao onaj šaban Vuk Mob koji je ušao tamo i vikao “U zatvor s njim” iako je on dobio malo dete i iako zna da ja kući imam malo dete, on je išao tamo i vikao “u zatvor” pritom sam više batina dobio ja nego Tomović, ali nije ni bitno. I kažem da taj Tomović nije tužio mene, a taj klošar sa kojim sam bio dobar na gde si kako si je išao i vikao da treba da idem u zatvor. Što ja da idem u zatvor, potukla se dva muškarca nešto malo, još opet kažem više dobio ja nego on – rekao je Miki.

Vuk Mob,
Vuk Mob,

SD