Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic,
Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic,

TOMOVIĆ I IVANA U VEZI: Javno sve izneo, čuli su se – “Pitao sam Vladimira…” (VIDEO)

“Mislim da može da bude nešto više od prijateljstva, možda već i jeste…”

U sinoćnjoj emisiji “Zadruga – Narod pita” gosti su bili pobednica “Zadruge 5” Nadica Zeljković i Filip Car. U jednom trenutku voditeljka je pokrenula priču o Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša, zamolivši Cara da iznese svoje mišljenje o njihovoj situaciji. Zanimljivo je da je on izneo mišljenje da su reperova bivša supruga Ivana Aleksić i bivši zadrugar Vladimir Tomović možda u ljubavnoj vezi.

– Svako je krojač svoje sudbine, da su grešili, jesu, oboje. Ne znam da li će uspeti. Tara je mlada, unela mu je neku energiju, zanela ga time. Ona nije ispala fer prema njemu da ode na takav način – govorio je Car.

Filip Car,
Filip Car,

– Da je Ivana žrtva tog odnosa, jeste. Vladimir je lik, nepredvidiv, ostao sam dobar sa njim. Ozbiljna devojka i žena jeste za njega, a Ivana je takva. Mislim da može da bude nešto više od prijateljstva, možda već i jeste. Pitao sam ga, ali je on vešto izbegao da odgovori – rekao je Car.

Vladimir Tomovic,
Vladimir Tomovic,

– Tara definitivno vodi njihov odnos, ona je alfa i omega za sve. On je jedno poslušno kučence. Ja podržavam tu ljubav ako je on srećan. On je naivan. A što se tiče Vladimira i Ivane, ne bavim se tim pričama. Stekla sam utisak da je ona jedna kvalitetna žena, a i vrlo lepa. A Tomović je dečko na svakom polju na svom mestu, on me je oduševio. Jedino što mnogo igra rijaliti. Tako da su se našla dva kvalitetna čoveka, ako postoji nešto, želim im svu sreću – rekla je Nadica.

Pogledajte prilog:

SD