Informativni portal za dijasporu

TAKVE KAO TI SREĐUJEM U HODU: Lukas brutalno na Karleušu – Pomenuo decu i ljubavnike! Opšti haos!

Definitivno bivši prijatelji!

Jelena Karleuša je na svom statusu na “Instagramu” zamerila medijima zbog toga kakve osobe promovišu.

– Samo u banana državi Srbiji u medijima možete pročitati hvalospeve o narkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili… Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u “biznismene, elitu i gospodu” obrazovani mladi ljudi će bažati odavde glavom bez obzira – navela je Jelena na svom profilu, a folker Aca Lukas se pronašao prozvanim, te joj je poslao brutalnu poruku putem svog profila.

Nije prošlo mnogo do Karleušine reakcije na Lukasovu brutalnu objavu, u kojoj je između ostalog potkačila i Cecinu ćerku Anastasiju Ražnatović, a Lukas joj je ponovo odgovorio, i to žestoko!

– IZVINI, IZVINI, IZVINI, RUSIJO…. Što je ova samozvana “genijalka”, sebe uporedila sa TOBOM! Oduvek si bila NEREALNA, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sređujem u HODU! Tvoja nemoć, i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao pre svega iza sebe, i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vređaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa”, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vređao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene, i da samo ti imaš pravo da se*eš po Instagramu, i da ser*š stalno po nekome! E vidiš, dođe momenat i za kontra smer! Ponavljam, ja tebe nemam nameru da vređam, ali ne dozvoljavam da iko se*e po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, stao u tvoju odbranu, kada si, gospođi, sa mozgom od 300 na sat, cvilela kao damjanov zelenko, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspeo da doskoči tvom turbo mozgu, pa ti se us*ao u život… Znaš već kako! DAKLE, pusti mene, i počni da upotrebljavaš taj tvoj genijalni mozak tako, da ne moraš svakih pola godine da preživljavaš traume za koje si sama kriva! I prestani da vređaš sve okolo, jer si si zaista smešna – napisao je Aca i dodao:

Aca Lukas

– A biću i konkretan: KADA SAM STAO IZA TEBE U TVOM S*ANJU SA VRANJEŠOM, NI CECA NITI BILO KO MI NIJE REKAO NISTA LOŠE, ZATO ŠTO SAM TO URADIO! I JA BIH TO URADIO PONOVO! ALI ĆU TI REĆI I OVO: RUŽNO JE, BEDNO JE, i JADNO JE, VREĐATI DECU, NEČIJU DECU, TAKO RUŽNO I BEZOČNO, KAO ŠTO TI VREDJAŠ CECINU DECU! TREBA DA TE BUDE SRAMOTA! SAD SI SE OPET “razgoropadila” POŠTO MISLIS DA SI JAKA! Pa dobro “RUSIJO”, ostani u tom ubeđenju, dodaj gas TOM TVOM GENIJALNOM MOZGU, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! Ušla si u jednosmernu! Zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A ja ć svojom biciklom da nastavim… Pa možda obiđem i celu Rusiju… Biciklom. O KAKVIM KRIMINLCIMA TI PIŠEŠ I PRIČAŠ, kada ih niko u svom “LJUBAVNOM CV – ju”, NEMA VIŠE OD TEBE! Hoćeš da nabrajam… ? – bio je brutalan folker, pa u komentaru ipak još nešto dodao:

– Teško tebi, moja Jeco sa takvim ogromnim mozgom! Pozdrav, ovoga puta definitivno TVOJ BIVŠI PRIJATELJ, mali Aca Lukas! P.S. IZVINI SLUČAJNO TI ODGOVORIH – završio je on, a da li će mu Jeca odgovoriti, ostaje da vidimo.

SD

Loading..

Comments are closed.