SVE OBELODANJENO: Evo koliki su honorari novih Zadrugara – Ko je dobio novac unapred, a kome je ponuđeno najviše novca

Od cifri vam neće biti dobro…

Da vam se zavrti u glavi od cifri! Do sada smo saznali da su ugovore za učestvovanje u četvrtoj sezoni ovog rijalitija potpisali Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, a nagađa se i da ćemo ponovo gledati još mnoga poznata rijaliti lica.

Sada je otkriveno i koliko su neki od njih navodno tražili da uđu u “Zadrugu 4”. U pitanju su ozbiljni honorari.

Stanija Dobrojević navodi se kao jedna od najvećih zvezda “Zadruge 4”, a budući da se tokom “Zadruge 2” pisalo da je zarađivala 2.000 evra nedeljno, šuška se da ni sada nije pristala na manju sumu.

Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Mensur Ajdarpašić, čije učešće u trećoj sezoni je obeležila veza sa Minom Vrbaški, ući će i u “Zadrugu 4”, ali ovog puta sa bratom Adrijanom. Kako pišu domaći mediji, Adrijan je dogovorio honorar od 3.000 evra nedeljno.

Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Miljana Kulić četvrti put će se naći pred kamerama “Zadruge”. Ona je nedavno izjavila da joj je upravo novac glavni motiv za učešće, te da je iz “Zadruge 3” izašla bogatija za čak 250.000 evra i da je ništa osim te sume ne zanima.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

– Ljudi TV Pink mi nudi 400.000 evra za devet meseci. Šta da radim, ne ulazi mi se – pitala je Saška pratioce.

Facebook,
Facebook,

Miki Đuričić potpisao je ugovor za “Zadrugu 4”, ali se njegov honorar drži u tajnosti. “Zadrugu 3” je preskočio, ali se spekulisalo da je tada za učešće tražio honorar od 50.000 evra.

Miki Duricic,
Miki Duricic,

Kako su mediji ranije preneli,Kristijan Golubović je navodno potpisao ugovor na šest meseci i dogovorio sumu od 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred.

– Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci.

Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti “Zadrugu – ispričao je ranije izvor.

Anabela Atijas, Luna Dogani,
Anabela Atijas, Luna Dogani,

Kako pišu mediji, pregovara se sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, dok Marko Miljković za sada nije u planu.

SD

About E-dijaspora