“SVE LAŽE – TEŽAK FOLIRANT”: Hoće da se vrati ženi – Janjuš na meti osude! Sa Majom je sve taktika… (VIDEO)

“On sve laže, pokušao je da pegla odnos sa ženom…”

Milan Milošević okupio je zadrugare, kako bi nastavili s prikazivanjem klipova, a prvi za danas prikazao je raspravu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša za crnim stolom.

Nadica Zeljković je navodno raskrinkala Janjuša te je ubeđena da on sve folira.

– On jadikuje nad njegovom ljubavlju nad njom – rekao je Kristijan.

– On njoj svakodnevno dokazuje svoju ljubav, ali ne može da joj pređe preko prevare – komentarisala je Nadica.

– Ja imam 25 godina, oni 100, pa šta rade. Mi tada nismo u bili u vezi, ja sam bila slobodna. Vi ovde varate žene, nemojte da se kačite na mene – besnela je Maja.

– Smeće jedno malo smrdljivo, pu*i ku*ac! – govorio je Janjuš, dok mu je Sandra dobacivala.

– Ti si težak folirant! Majo, štipaj ga! Ja sam Janjuša želela da razumem, jer sam gledala kako ga grebe i čupa. On je spustio loptu čim je ona sela. Folirant je težak, oprosti joj i kraj. Ja njega razumem, kao muškarac je unakažen – govorila je Sandra.

– To nije istina što ljudi pričaju ovde! – branio se Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš,
Marko Janjušević Janjuš,

– Ako si oprostio i voliš je, onda pređi preko toga, a ako joj nisi oprostio, a voliš je, imaš veliki problem – rekao je Mića.

– Da je Maja pakao, jeste, da ga provocira na dete, sve to stoji, ali joj ni on ne pomaže da bude bolje – dodala je Sandra.

– Mensur je njoj pokazao da je ku*ava za punjenje, a onda je došla kod njega (Janjuša) i priča mu o ljubavi – komentarisao je Kristijan.

– Kristijane, i ti si prevario ženu! – vikala je Maja.

Maja Marinković,
Maja Marinković,

– Nemojte da mi pričate priče, boli me ku*ac, ja sam rekao da je to bila samo tema razgovora, ništa drugo – pravdao se Janjuš.

– On sve laže, pokušao je da pegla odnos sa ženom. On mi je juče preko stola vikao “kur*etino”, a priča kako je završio odnos sa mnom – govorila je Maja.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

SD

About E-dijaspora