“SVE ĆE DA PLATE – MILJANINOM PSIHIJATRU TREBA ODUZETI LICENCU”: Alarmirani i advokati – “Dosta je bilo…”

Oglasila se, pa otkrila da je rešila da Kuliće nauči pameti…

Ona će novac od tužbi dati u humantarne svrhe! U toku današnje emisije “Gledanje snimaka” produkcija je pustila klip koji je zgrozio sve, a pogotovo Mariju Kulić.

Dok su se mnogi smejali, ostali su zanemeli od šoka kada su gledali u tišini klip kako Miljana Kulić “jaše” Mišela Gvozdenovića, a on uspeva da se suzdrži da ne odreaguje kako ne bi trebalo.

Nakon klipa, Marija je besna prišla pevaču i rekla mu da sledeći put slobodno gurne Miljanu da padne na pod.

Misel Gvozdenovic, Miljana Kulic,
Misel Gvozdenovic, Miljana Kulic,

Ekipa novinara odmah je kontaktirala pevačevu majku gospođu Hanu Gvozdenović koja je rekla da joj je pao kamen sa srca što je konačno prikazano šta Kulićeva radi njenom sinu.

Marija Kulic,
Marija Kulic,

– Šta reći, a ne zaplakati kao majka, srce mi se cepalo dok sam gledala kako ga svi iz kuće napadaju. Mišel i cela porodica Gvozdenović trpi torturu već 10 godina. Sada narod može da vidi ko su Kulići, kako oni mogu čoveku da zagorčaju život. Ja bih psihijatru koji radi sa Miljanom oduzela licencu.

Marija i Miljana sve rade u dogovoru, to ništa nije novo. Njih dve su htele da ga diskvalifikuju. Slušam Mariju danas kako savetuje Mišela da gurne Miljanu da udari glavom o pod. Mišel nije nasilan, on ne može da pokaže nešto što nije. – rekla je gospođa Hana, pa dodala:

Misel Gvozdenovic, Hana Rodic,
Misel Gvozdenovic, Hana Rodic,

– Dosta je bilo! Spremili smo nekoliko tužbi za Kuliće: Za s*ksualno zlostavljanje, za uvrede na nacionalnoj osnovi, za tvrdnje da je homos*ksualac, za javno objavljivanje njegovog broja telefona, za tvrdnje da smo se fizički obračunavali sa njima, tj i Miljana i Marija su tvrdile da smo ih mi tukli, to su samo neke od već predatih tužbi!

Sve će da plate! Ćeraćemo se! Planiram sve da dam u humanitarne svrhe, a samo njih da naučim pameti – otkrila je pevačeva majka, pa dodala da ne može biti ponosnija na sina:

Miljana Kulic, Misel Gvozdenovic,
Miljana Kulic, Misel Gvozdenovic,

– Mišel je osvetlao obraz porodice i mnogo smo ponosni na njega i na njegovu podršku. Ponosna sam i na toliki narod što mu pruža toliku podršku i vide pravu istinu. Marija posle ovoga ne bi smela da pisne i da kritikuje druge devojke. Neka pođe prvo od sebe i svoje ćerke – zaključila je gospođa Gvozdenović.

SD

About E-dijaspora