Zadruga,
Zadruga,

Suze u Rajskom vrtu: Kad je videla KO je UŠAO u Zadrugu zanemela (VIDEO)

Jedan od najemotivnijih trenutaka u Zadruzi ikada!

Danas brat aktuelne zadrugarke Mine Vrbaški proslavlja rođendan, pa je tim povodom Drvo mudrosti iznenadilo Minu i uvelo malog Borisa u Rajski vrt.

Ona je odmah briznula u plač čim ga je ugledala, a onda mu se bacila u zagrljaj.

– Nemoj da plačeš, kad ti plačeš, plačemo i mi. Svi te pozdravljaju, mama te se poželela… Gledamo te, nedostajala si mi i volim te jako. Vrati prsten na ruku, molim te, tako su mi rekli.

Mama mi je rekla da pozdraviš Boru, Ivu, Milana i Lepog Miću. Druži se sa Drvetom, on je najpametniji – poručio joj je dečak.

Potom su u Rajski vrt stigli i ostali zadrugari ne bi li Minin brat duvao svećice na rođendanskoj torti koja mu je doneta kao iznenađenje.

– Da li se čuješ sa Albertom? – pitala je Mina.

– Poslednji put smo se čuli 6. septembra. Rekla je da moraš da vratiš prsten, tako sam čuo. Možda je rekla nešto i za Vladu, ali se ne sećam. Vidim da si lepa i dobra. Moraš da uključiš mozak – rekao je Boris.

– Imaš li para? Fali li ti nešto? – ptala je Mina.

– Ne, ništa mi ne treba. Nemanja živi kod vas! Došao je kod nas – rekao je Boris.

Međutim, njen brat nije mogao da sakrije još jednu informaciju koja je Minu obradovala, a to je da se njena mama Ivana Vrbaški zaljubila i da je njen izabranik postao član njihove porodice.

– Mama je našla momka?! Kako ja ovo ne znam! Reći ćeš mami da se čuje sa Albertom. Je l’ ti sigurno rekla da vratim prsten na ruku? – rekla je Mina.

– Sigurno. Mama, Nemanja, baka i svi te vole. Radi sve ono što ti Drvo kaže – rekao je Nemanja.

Boris je potom prošetao imanjem, da vidi gde njegova sestra provodi dane.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

SD