Miljana Kulic, Marija Kulic,
Miljana Kulic, Marija Kulic,

STANJE JOJ SE POGORŠALO: Marija Kulić prolazi kroz paklene muke nakon hemioterapije – Drastično smršala…

Strašno…

Marija Kulić rijaliti igrač i učesnica “Zaderuge”pre nekoliko meseci napustila je imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, nakon čega je otkrila da ima kancer. Ona je odlučila da javno govori o tome kako se oseća i na samom početku ističe da je potpuno iscrpljena nakon duge hemioterapije.

Marija Kulic,
Marija Kulic,

– Bila san na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još osam, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje – istakla je Kulićeva, na početku svoje nimalo lake priče, pa rekla kako je sve saznala i pomenula i stanje supruga Siniše, koji se takođe bori sa opakom bolešću.

Marija Kulic,
Marija Kulic,

– Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod lekara jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali, imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je pustio metastaze.

Marija Kulic,
Marija Kulic,

Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, mnogo sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče, za koje se borimo – iskrena je bila ona.

SD