Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

STANIJA LJUBOMORNA NA DEVOJKE U KUĆI: Prišla Marku i Marijani u nezgodnom trenutku – Pa mu se obratila… (VIDEO)

Prišla im dok su bili zajedno u krevetu…

Nastao je haos oko Marka Osmakčića u emisiji “Pitanja gledalaca”, a sve nakon što su zadrugarke iznele da je on rekao da je Stanija Dobrojević ljubomorna i da mu ne dozvoljava da dovodi devojke u krevet.

– Viktorija je potvrdila da si rekao da je Stanija ljubomorna – prokomentarisala je Ivana Šopić.

– Ne, ne, ne, ljudi su rekli da je Stanija ljubomorna, ja sam rekao da više ne znam ni ja šta je. Mi smo se malo pokačili juče, to me je povredilo. Nisam posumnjao da je ljubomorna – pričao je Marko.

Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

– Nije posumnjao, ali je rekao da je jeste ljubomorna. Rekao je da mu Stanija brani da dovodi devojke u krevet, ja sam na to rekla onda je ljubomorna, a Marko je rekao da – ustala je Ana.

– Ništa na to nisam rekao! – urlao je Osmakić.

– Ja sam jutros došla kod Marka u krevet, Stanija je došla, ja sam se bezveze osećala… Bile smo drugarice, a ona mu je rekla: “Da li možeš da ispoštuješ naš dogovor?”. Ja nisam znala da treba da izađem iz kreveta, jer ona ne želi da cure budu kod njega u krevetu – zamerila je Marijana.

– Rekla je da nijedna devojka ne može kod njega u krevet dok je ona tu – ustala je Mima.

Marijana Zonjic,
Marijana Zonjic,

– On se na početku družio, muvao sa Mimom, Sanjom i svastikom. Ja sam ga zamolila da ide kod njih u krevet, a da taj krevet ostavi za Pabla i mene. Imamo dogovor da to bude za mene dok ne odem. Stvari su tako jednostavne, ne znam šta nije jasno. Ja ne mogu da sedim sa njima dvoma, a oni da se ljube. Neprijatno mi je. Nebitno da li je to Marko, Mensur… – ustala je Stanija.

– Okreneš se na drugu stranu i boli te uvo – poručila je Ana Staniji.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

SD