Nadica Zeljkovic,
Nadica Zeljkovic,

“SMORENI SU I MRAČNI”: Pobednica udarila na sve učesnike Zadruge – “Mladi su, niko nema dan radnog staža…”

Bez dlake na jeziku…

Pobeda Nadice Zeljković u “Zadruzi 4” iznenadila je mnoge, a po njenim rečima – i nju samu.

Nadica je smesta istakla u razgovoru sa novinarima da nije očekivala pobedu s obzirom na to da je bila jedna od najstarijih učesnika, pored Lepog Miće.

Nadica Zeljkovic,
Nadica Zeljkovic,

– Nisam očekivala ovu pobedu s obzirom na to da sam bila jedan od najstarijih učesnika! Trebalo je boriti se sa mladim ljudima. Branila sam svoje stavove. Nešto sam rekla možda i pogrešno… Ušla sam kao jedna žena iz naroda, radnica. Ja kad to kažem, oni su se bunili, verovatno zato što retko ko tamo ima dan radnog staža – rekla je ona.

Kristina Kija Kockar, Nadica Zeljkovic,
Kristina Kija Kockar, Nadica Zeljkovic,

Govoreći o svojim godinama, ona je uporedila sebe sa mlađim takmičarima.

Nadica Zeljkovic,
Nadica Zeljkovic,

– Ja mogu da razbijem predrasude vezane za osobe pedeset plus… Kad pogledate ove mlade zadrugare, oni su tako brzo spavali, da bi ustali, pa ponovo legli. Na žurkama su se samo smarali, i sve im je bilo smor, i igrice i Zadrugovizija… Umesto da uživaju u tome, da uživaju u onoj lepoti, u bazenu, u eksterijeru i enterijeru, oni su tako mračni, a ja sam bila toliko pozitivna, i sve mi je bilo toliko lepo. Cenila sam to. A oni, smoreni, do bola, i sve im je bezveze. Mislim da sam tako razbila predrasude. Svako ko je pedeset plus, ako želi, slobodno neka se pojavi u rijalitiju – ispričala je Nadica.

SD