Maja Marinković, Taki,
Maja Marinković, Taki,

SAMO NEK SE PLAĆA: Maja Marinković u Crnoj Gori uživa za sve pare – Ali njegove…

Uskoro će se i on pridružiti…

Maja Marinković je pre samo nekoliko dana priznala da je ostala bez dinara, kao i da joj je otac Radomir Marinković Taki platio letovanje u Crnoj Gori, gde se i dalje nalazi.

Maja i dalje uživa na Takijev račun, a i on će joj se, kako kaže, uskoro pridružiti.

Maja Marinković,
Maja Marinković,

– Ostaću ovde još nekoliko dana, hoću da se psihički odmorim od svega. Čekam i tatu da mi se pridruži, super ćemo se provesti – rekla je Maja, a potom se osvrnula na bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković,
Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković,

– Posle Janjuša sam procvetala! Spasla sam se te budale! Ne zanima me baš ništa o njemu, uživam na moru. Ma ne razmišljam o muškarcima, provodim se sa prijateljima i mnogo mi je lepo – kaže Marinkovićeva i dodaje da nijedan udvarač nema šanse kod nje:

Maja Marinković, Taki,
Maja Marinković, Taki,

– Baš niko me ne interesuje! Stalno mi prilaze momci, ali sada sam fokusirana na neke druge stvari, ne pada mi na pamet da se ponovo zaljubim. Sama sam kriva što sam dopustila sebi da me zavede ženskaroš, ali on je sada prošlost! Neka radi šta hoće i neka nađe sebi neku novu zanimaciju.

Maja ne krije da je na Instagramu videla da se Janjuš ponovo zbližio sa Anom Korać, sa kojom je u “Zadruzi 1” prevario suprugu Enu.

– Smešni su mi i Ana i Janjuš! Žele da privuku moju pažnju, ali zaista me ne zanimaju. Neka me ostave na miru, stvarno nemam vremena da razmišljam gde su i šta rade -zaključila je Maja.

SD