Toma Panic, Nadezda Biljic,
Toma Panic, Nadezda Biljic,

SADA OPLELA I PO SVEKRVI: “Dok mi je bio prazan frižider – Ti si se slikala za društvene mreže…”

Nije birala reči…

Nadeždi Biljić teško je pala javna prevara koju joj je nevenčani suprug priredio u “Zadruzi”, a kao novi udarac stigle su ne tako lepe reči koje je svekrva Slavica imala za nju na društvenim mrežama.

Naime, svekrva ju je optužila da namerno otežaava njenom sinu boravak u rijalitiju i da ga tako povređuje, iako on, kako kaže, nije ništa strašno uradio time što se ljubio sa cimerkama Paulom i Aleksandrom.

– Skrhan bolom i povređen. Ne podržavam poljupce, ali čemu ovoliko da mu se nabija osećaj krivice. U rijaliti je ušao zbog deteta, nije sa svojim sinom kako bi obezbedio novac.

Svakim danom mu se otežava, ali će mu mnoge stvari biti jasne kada izađe. Tada će znati istinu – poručila je Slavica Panić snajki, dok joj ova nije ostala dužna.

– Pokaži ko si svom sinu, kojim godinama manipulišeš i pokušavaš da nas razdvojiš. Ljubomorna si na sve i svakoga kao da nemaš i drugo dvoje dece.

Zaslužio je svaku suzu koju je prolio jer, dok naše dete plače za njim, on se u rijalitiju ku*va – rekla je Biljićeva i nastavila:

Nadezda Biljic,
Nadezda Biljic,

– Kada nismo imali šta da jedemo, ti si išla po kafićima, utezala se i fotografisala za društvene mreže, dok ti je trudnoj snaji bio prazan frižider. Moguće je da si edipovka, zaljubljena u svog sina.

Krivo ti je što više nisi jedina žena koju voli. Bolesna sam, a vi se zaje*avate sa mnom i opravdavate njegovo ponašanje – izjavila je Biljićeva.

SD