Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

ŠA ZAPROSIO TARU: Kriju da su vereni – Nećete verovati šta je Simova dobila umesto prsteno od repera…

“Od njenog tate su dobili blagoslov…”

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša započeli su emotivnu vezu u “Zadruzi 4” dok je reper još uvek bio u braku.

Imali su izuzetno turbulentan odnos, ali su na kraju ipak uspeli da obnove i očuvaju svoju vezu iako jedno vreme nisu bili zajedno.

Kako su mediji saznali do pomirenja je došlo nakon što je reper otišao opet za Makedoniju i od Tarinog tate Gorana zatražio njenu ruku.

Tara je pristala da se uda za Ša, ali su se dogovorili da neko vreme kriju veridbu.

– Kada su raskinuli Ša se vratio iz Skoplja za Beograd, a Tara je ostala kod oca. Kako je shvatio da ipak ne može bez nje, seo je u kola, i otišao kod nje u Makedoniju. Kada je došao na vrata njenog oca odmah mu je rekao da želi od njega da zatraži Tarinu ruku. Ona je bila u šoku, nije verovala šta je snašlo. Imali su dug razgovor u kom je učestvovao i njen tata.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

– On je i bio taj koji ih je posavetovao da ne govore javno o veridbi i da neko vreme ćute dok se ne stiša sve. Mislim da ni Nenadova porodica još uvek ne zna šta je učinio. On Taru nije zaprosio prstenom kako običaji i tradicija nalažu, već ogrlicom koja se Tari već duži period dopada – priča izvor za “Star” blizak reperu i dodaje:

– Njih dvoje imaju plan da uđu u Zadrugu 5 zajedno kako bi zaradili novac, a pričali su da nakon toga žele da zajednički život nastave u Skoplju, dalje od svih. Ša je oduševljen kako su ga u Makedoniji prihvatili i želi da tamo kupi stan i da započne život sa Tarom. Od njenog tate su dobili blagoslov i on je srećan što planiraju da budu blizu njega. Sigurni su da će ulazak u rijaliti da im još više učvrsti ljubav, a pored novca, žele da ubede sve da je njihova ljubav prava. Da li će opstati, videćemo, ali je Tari tata rekao da ako raskinu opet, on neće dozvoliti više da se mire – završava izvor.

SD