Ivana Aleksic, Nenad Aleksic Sa, Tara Simov,
Ivana Aleksic, Nenad Aleksic Sa, Tara Simov,

ŠA SA BIVŠOM ŽENOM ULAZI U ZADRUGU 5: Nisu mogli da odbiju vrtoglavi honorar – Isplivali detalji ugovora…

Reč je o velikoj svoti…

Nenadu Aleksiću Ša se život drastično promenio od kada je ušao u rijaliti. Njegovo prvo učešće u trećoj sezoni Zadruge pamtiće se po flertovanju sa starletom Draganom Mitar, ali niko nije mogao da nasluti šta će se dogoditi u sledećeoj. Naime, u četvrtoj sezoni, Nenad je izgubio sve konce kada je mesecima javno varao svoju ženu Ivanu sa beogradskom starletom Tarom Simov. Pored finansijskog gubitka i ukaljane časti, Ša je na kraju ostao i bez Tare jer su vrlo brzo nakon završetka rijalitija, burno raskinuli.

Telenovela koju su činili Nenad, Tara i Ivana se proširila kada je u priču uleteo i kršni Crnogorac Vladimir Tomović. Mesecima su punili stranice novina.

Ivana Aleksic, Vladimir Tomovic,
Ivana Aleksic, Vladimir Tomovic,

Iako je Ivana tvrdila da nikad neće da učestvuje u rijalitiju, sada su mediji počeli da pišu da ipak ulazi u Belu kuću sa bivšim suprugom, kako bi pred očima milionskog auditorijuma istresli i ono malo prljavog veša koji je ostao od njihovog braka i ljubavi.

– Nenada je učešće u rijalitiju mnogo koštalo, posebno situacija u poslednjoj Zadruzi koja ga je finansijski rasturila – počinje izvor blizak reperu.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

– Razvod od Ivane koji se desio uživo koštao ga je 150.000 evra, dok je samoinicijativno zbog ljubavi prema Tari platio i njenu kaznu kada je demolirala imaginarijum u iznosu od 50.000 evra. Ivana je, sa druge strane, dobila novac, ali još ne može da se oporavi od sramote koju je u javnosti pretrpela. Otvorila je kozmetički salon i počela da se druži sa Tomovićem koji joj je bio velika podrška, ali želja za nekim vidom osvete kod nje još uvek postoji – ispričao je izvor.

Iako su i Ivana i Nenad tvrdili da ih zajedničko učešće u rijalitiju ne zanima, ovo je bila ponuda koja se nije mogla odbiti. Uskoro bi trebalo da zajedno uđu u Zadrugu 5, što će reperu biti treće učešće, a njegovoj bivšoj ženi prvo.

Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

– Razlog zbog kog su pristali je na prvom mestu novac jer bi Ša ugovorom koji je potpisao trebalo da povrati izgubljeno i u svoj džep vrati sumu koje je tokom prošle sezone zbog svog ponašanja morao da se odrekne. Ivana je ugovor potpisala pod drugim uslovima i na nedeljnom nivou je tražila 5.000 evra – priča izvor za Alo! i dodaje:

– Njihova priča je još uvek aktuelna i atraktivna i uprkos jako interesantnim ličnostima koje su već u kući, produkcijski tim smatra da će njih dvoje biti pun pogodak. Oni sami više ništa ne mogu da izgube.

SD