Marko Janjušević Janjuš, Iva Grguric, Stefan Karic,
Marko Janjušević Janjuš, Iva Grguric, Stefan Karic,

SA NJIM NIKAD NEĆEŠ IMATI SREĆU: Janjuš joj uputio žestoke reči – A onda spomenuo Karića (VIDEO)

Neće više ni on da ćuti!

Zadrugari večeras imaju nikad teži izbor, budući da trebaju odlučiti kome će između Ive Grgurić i Stefana Karića dati glas za nominaciju.

Voditelj Ognjen Amidžić prozvao je prvo Milana Petkovića, koji je izneo svoje mišljenje i dao svoj glas.

– Bili su tu kad je bilo i lepo i ružno. Teško mi je što se tiče ove nominacije. Iva i ja smo se družili, pa smo se udaljili, ali na neki način znam da uvek mogu da se oslonim na nju.

Smatram da je kvalitetan čovek, ali mislim da je napravila nekoliko grešaka ovde, ali mislim da je mnogo dobra devojka. Što se tiče ovog mladog gospodina, da se ne ponavljam koliko je taj momak učinio za mene i koliko je meni drag i blizak, ne bih voleo da prestane ovo prijateljstvo, jer ovako kvalitetne ljude bih voleo da imam i napolju.

O njihovom odnosu ne bih da komentarišem, nisu klinci, ali što se tiče nominacije, ja ipak ne mogu, presudiće ono, jer smo u dve situacije imali konflikt, ja to ne pamtim, ali to će presuditi – izjavio je Milan i glas dao Ivi, a potom se oglasio i Janjuš:

– Ja ću biti kratak, prvo ću Ivu komentarisati. Biću subjektivan, od početka mi nije rekla ništa ružno, niti smo se posvađali, mislim da nisam ni ja nju. Ponekad sam je posavetovao i iskritikovao, ja sam joj rekao da neke stvari ne treba da radi. Imamo dobar odnos, tako da ne bih ništa više.

Imao sam u nekim situacijama mišljenje da si osoba koja je već pomislila da je kraj, pa sam ti rekao da se smiriš, mislim da si se povukla posle toga. Mislim da kapiraš šta hoću da ti kažem. Mislim da između Stefana i tebe sreće nema. Kapiram ja tebe kad se nekad šališ, ali to si ti.

Što se tiče Stefana, ništa nisam promenio, osoba sa kojom se nikada nisam posvađao, sve ono što niko ne zna od svih ovih ljudi, zna on o meni. Svaku tajnu sam rekao njemu, šta god da sam mu rekao slagao nisam, imam dobro mišljenje o njemu, mnogo dobro. Šaljem Ivu u izolaciju – rekao je Janjuš.

Evo kako je to izgledalo:

SD