RASKINUO SA LJUBAVNICOM U ŽIVOJ EMISIJI: “Nismo više zajedno – Stavljam tačku na tu priču…” (VIDEO)

“Neću joj više puniti glavu niti bilo koji drugi deo tela…”

U sinoćnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Kristinu Spalević: “Kristina, što si ljubomorna na Minu?”

– Nisam ljubomorna na Minu, to što je ispalo, ispalo je zato što je on meni dao neke informacije – izjavila je Kristina.

Kristijan Golubovic, Kristina Spalevic,
Kristijan Golubovic, Kristina Spalevic,

– Ja sam juče posle žurke dobila informaciju, Đedović mi je rekao da je Kristini rekao Kristijan da je petljao nešto i kada se ona vratila, apsolutno… Što se mene tiče to je glupost, i takva laž, ja nisam bila pijana pa da ne znam šta sam radila, ne želim da me stavljaju u takvu priču, da ja budem krivac u još jednoj vezi, mene to ne zanima, neka oni rade šta hoće, nema potreba da bude ljubomorna, ja Kristijana ne gledam tako, to što mi kockamo, Janjuš je isto tu – izjavila je Mina.

– Verujem joj, ja nisam videla da je ona bila inicijator nečega. Ja sam njemu pre par dana prebacila za tebe… Ja sam se okrenula i videla da je hvata za ruku i znam da je spomenuo rečenicu kriminalac na baterije, pa je posle pokrivao bubicu, šta već i onda mi je to sve prošlo kroz glavu i kada sam videla šta on radi, ja sam imala takvu reakciju – rekla je Spalevićeva.

Kristina Spalevic, Kristijan Golubovic,
Kristina Spalevic, Kristijan Golubovic,

– Kristina je reagovala na ono što je čula od njega, ne zbog onoga što je videla – rekao je Mića.

– Ja Kristinu neću puniti glavu, definitivno mi nismo zajedno od malopre, stavljam tačku na tu priču, da ne bude devojka koja je iskorišćena zbog mene, da ja budem gospodar… – poručio je Kristijan.

– Zašto si je stegao onako? – glasilo je pitanje.

– Nisam je stegao jako! To je tehnika, samo uspavljivanje. Ona nema nijednu modricu. To sam učio jedno sigurno 30 godina… – rekao je Kristijan.

Pogledajte prilog:

SD

About E-dijaspora