RADNICI PUMPE ODBEGLOJ MILJANI URADILI OVO: “Imala nervni slom – А on prišao i stavio na nju…” (VIDEO)

Našli su joj se u nevolji…

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija Zadruga zbog nepoštovanja produkcije i uništavanje inventara u imaginarijumu.

Mnogi su od starta primetili da je Kulićka nezadovoljna nečim, a sama je u više navrata rekla da jedva čeka da ide kući.

Ipak, kap koja je prelila čašu bilo je Miljanino paljenje rajskog vrta, gde su se aktivirali protivpožarni aparati i gotovo okupali Kulićku. Pored toga, Miljana je poklušala sebe da iseče staklom kako bi isterala svoje.

Pogledajte na snimcima ispod te nemile scene:

Veliki šef je pismo obavestio zadrugare da je Miljana diskvalifikovana, kao i da će od nje biti potraživana novčana sredstva u iznosu od 100.000 evra zbog nepoštovanja pravila iz ugovora koji je sama potpisala.

Posle bekstva Miljana je utočište našla na već svima dobro poznatoj pumpi. Kulićka je tamo zatražila pomoć, a radnici su je zbrinuli, jer prema rečima očevidaca bila je unezverena i besna.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Jedan od prisutnih ljudi napravio je fotku Miljane u radnoj uniformi koju su joj dali jer je bilo hladno, a na samoj slici se vidi Kulićkino stanje.

SD

About E-dijaspora