Stefan Karic, Jovana Ljubisavljevic,
Stefan Karic, Jovana Ljubisavljevic,

“RADIMO NA TOME”: Karić i Jovana progovorili o braku i prinovi – A tek kako se slažu njihove porodice…

“Tu smo, konstantno zajedno…”

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić stupili su eumotivni odnos u “Zadruzi 4”, iako su imali mnogo trzavica i vrlo malo podrške od zadrugara, oni su ipak uspeli da očuvaju svoju vezu.

Oni su u razgovoru sa novinarima podelili sve utiske i detalje iz svog privatnog života, a sada se, kako kažu, slažu nikad bolje.

Jovana i Stefan su nakon izlaska iz rijalitija počeli da žive zajedno, a Ljubisavljevićeva je ispričala kako se navikla na novi dom.

– Svaki dan nam je identičan, užurbano ustanemo, imamo obaveze, da ispoštujemo emisije, novinare, porodicu i prijatelje koji su nas željni. U kući najamnje vremena provodimo, a kada smo tamo – raj na zemlji. Uživamo, lepo nam je, slažemo se, nemamo nikakve probleme, raspoloženi smo, nemamo ništa što može da nam uspori ritam i učini neraspoloženim. Stvarno je prelepo i uživamo u životu – rekla je misica.

– Slažem se – dodao je Stefan.

Stefanov otac Osman podržavao je Jovanu i pre nego što je njegov sin ušao u “Zadrugu”, a misica je otkrila kako se slaže sa starijim Karićem.

– Čak i kada Stefan nije bio deo rijalitija on je apsolutno bio uz mene, slagao se u svakom mom izlaganju i stajao na moju stranu, čak je i pisao pesmice i stvarno mi je jako drago. Otkad je Stefan ušao i otkad smo ušli u odnos, on je bio neko koje glasao za našu ljubav, neko ko je video neke lepe svari u meni i dobre osobine. Jako sam ponosna, srećna, drago mi je i slažemo se savršeno. On je prosto gledao 10 meseci i ponaša se prema meni kao da me zna apsolutno dugo, ja još malo opipavam teren. Tu je poštovanje i zahvalnost što je bio uz mene. Ja sam presrećna i odnos nam je apsolutno savršen, pozdrav ovim putem za njega, uživa na moru sada – ispričala je Jovana.

Kroz rijaliti se dosta pričalo o njihovim porodicama i da li podržavaju tu vezu, a njih dvoje su otkrili da li su seli svi zajedno i porazgovarali.

– Nismo svi zajedno, njegova i moja porodica. On je bio kod moje porodice, kao što sam i ja kod njegove. Baš smo sad došli sa brodića gde smo bili sa mojom porodicom, njegovi su trenutno na moru. Planiramo svakako da se svi okupimo i da provedemo dan svi zajedno, to nam je u planu. Ovako odvojeno jesmo i svi se slažemo, volimo i podržavamo, sve je u najboljem redu – rekla je Ljubisavljevićeva.

– Isto fantastičan odnos sa Jovaninom porodicom, prihvatili su me kao da se znamo 100 godina. Prihvatili su me prvenstveno kao Jovaninog dečka, potom i kao svoje dete. Stvarno imamo neverovatan odnos. Nisam mogao da verujem, nisam ni zamišljao da će to tako biti – rekao je Karić.

Misica je priznala da ima Stefanovu šifru od telefona.

– Imam, ima i on moju. Tu smo, konstantno zajedno, malo bacim pogled, baci on, sve je to normalno. Imamo poverenje, sve dok smo srećni i zaljubljeni nema tu mesta za ljubomoru koja može da poljulja – kazala je ona.

Na pitanje da li uskoro može da se očekuje svadba i prinova, njih dvoje su složno odgovorili.

– Možete svašta da očekujete, ni mi više ne znamo šta može da nas snađe i da očekujemo – odgovorio je Stefan.

– Što da ne? To i jeste cilj građenja odnosa i veze i ljubavi kada se dogode. Mi radimo na tome da to traje, da bude sve jače i što da ne da se kruniše nečim lepim? – nastavila je Jovana.

SD