“RADI GORE STVARI OD MENE”: Iva žestoko osudila odnos Tare i oženjenog čoveka – Pa otkrila da se čula sa njegovom suprugom…

“Kao drži do moralnih vrednosti…”

Večeras je u emisiji “Pitam za druga” gošća bila pobednica “Zadruge 3” Iva Grgurić. Ona je, inače, u odličnim odnosima sa Ivanom Aleksić, suprugom Nenada Aleksića Ša, pa je prokomentarisala reperov odnos sa Tarom Simov.

– Ja se tresem baš zato što poznajem Ivanu. Ne mogu da verujem kako on može to da radi tako divnoj ženi koju ima, ako je i dalje ima.

– Da li je to rijaliti? Mada ona bi znala da je rijaliti, mislim da je zatvoreni prostor uradio svoje, njemu je prijala Tarina pažnja – rekla je Iva.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

Dala je komentar i na Tarine tvrdnje da joj je Ša izjavio ljubav.

Iva Grguric,
Iva Grguric,

– Tara je poznata po tome što je patološki lažov, ali ja verujem da je on to njoj rekao. Tamo se može toliko toga sakriti, verujem joj, ali ne mogu da verujem da je čovek ušao u priču sa devojkom od 20 godina i reskirao priču sa ženom – dodaje Grgurićeva.

– Tara mi ne deluje naivno. Kao drži do moralnih vrednosti, osuđivala me zbog mojih postupaka, a na kraju se ispostavilo da radi gore stvari od mene i to na javnoj sceni. Više će njega osuditi jer ima veće breme, oženjen je, ali opet oboje imaju jednaku krivicu – kaže Iva, pa dodaje:

Nenad Aleksic Sa, Tara Simov, Ivana Aleksic,
Nenad Aleksic Sa, Tara Simov, Ivana Aleksic,

– Ivanu poštujem tako da naše razgovore ne mogu da iznosim u javnost. Nije joj lako. Doneće najbolju odluku, kakva god bila.

SD

About E-dijaspora