Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković,
Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković,

PRVI SUSRET MAJE I JANJUŠA NAKON FINALA: Posle žestokog okršaja ponovo zajedno – Oči u oči! Tu je i Taki…

Biće čupavo…

Ove večeri u vrućim stolicama, pred sudom naroda, naći će se najitrigantniji par u istoriji rijalitija, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Maja i Janjuš govoriće o svom trenutnom odnosu, kao i o skandalu koji je na Superfinalu izbio između Majinog oca Takija i Janjuša, ali i o mnogim aktuelnim temama koje su intrigirale domaću javnost mesecima unazad, kada su oni u pitanju.

Maja i Janjuš su u mesecima za nama svojim turbulentnim odnosom, svakodnevnim razmiricama, i brutalnim okršajima šokirali javnost širom Balkana, a večeras će oči u oči govoriti o svim skandalima koji su tresli Belu kuću.

Marko Janjušević Janjuš,
Marko Janjušević Janjuš,

Tokom boravka u ”Zadruzi 4”, Majin otac Radomir Taki Marinković neretko je bio na ivici živaca, te se redovno revoltiran ćerkinim ponašanjem oglašavao.

Maja Marinković,
Maja Marinković,

U samoj superfinalnoj noći desio se žestok okršaj nesuđenog tasta i zeta, što su mnogi videli kao kraj turbulentne ljubavne romanse Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje će večeras otkriti da li su se strasti smirile, i da li postoji šansa da obnove vezu.

Taki, Maja Marinković,
Taki, Maja Marinković,

Očekuje se da Maja dođe u pratnji svoga oca, a da li će to Janjš mirno podneti videćemo večeras.

SD