Luna Dogani,
Luna Dogani,

PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 5: “Tamo sam ulazila kada nisam bila dobro” – Luna donela odluku…

Stavila tačku na nagađanja…

Bliži se početak pete sezone rijaliti programa “Zadruga” i već se uveliko spekuliše ko će se u septembru useliti u Belu kuću. Kroz medije se provlačila priča da će Luna Đogani ponovo ući u rijaliti i to sa ćerkom Mijom Miljković.

Luna Dogani, Marko Miljkovic,
Luna Dogani, Marko Miljkovic,

Luna je sada rešila da demantuje te glasine. Ona se obratila fanovima na svom Jutjub kanalu, sa prvog porodičnog putovanja i bila je u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke.

Luna Dogani,
Luna Dogani,

– Ne želim da bilo ko misli da ću uopšte razmišljati o tome, ikada više, a kamoli pristati i ući. Ovaj put imam baš debeo razlog za to. Moj život je onako kako sam uvek želela da bude, srećna sam, sve mi ide, posao i privatni život. Ja sam super. U rijaliti sam ulazila kada nisam bila dobro i kada sam morala da uđem, to je bio moj način da budem dobro i da sebe nekako izvučem iz tih nekih rupa u koje sam upala. Sad nemam ni jedan jedni razlog zbog kog bih ušla u rijaliti. Ispunjena sam maksimalno. Nikada, nikada neću ući bilo gde – govorila je Luna.

Luna Dogani, Marko Miljkovic,
Luna Dogani, Marko Miljkovic,

– To je moja prošlost. Moja budućnost je moj slobodan život, porodica, muž, dete, na to ću biti fokusirana – zaključila je Luna.

SD