Informativni portal za dijasporu

PRIZNAO DA SU ZAJEDNO: Dugo se spekulisalo! Sada ponosno potvrdio – Zadruga 2 spojila i njih dvoje!

Ljubav posle rijalitija!

Nadežda Biljić i Toma Panić su u rijaliti programu “Zadruga 2” iskusili ljubav i čak nekoliko puta imali vrelu akciju pred milionskim auditorijumom. Nakon završetka “Zadruge” njih dvoje su žestoko zaratili, kada je Panić objavio njegovu prepisku sa Nadeždom i to sa sve njenim brojem telefona.

Rat je trajao nekoliko dana, sve do momenta kada je Toma predložio da sklope primirje, što je Biljićeva oberučke prihvatila. Nadežda se uputila za Svilajnac, a onda je ova priča doživela preokret.

Tomislav Toma Panić i Nadežda Biljić

Tomislav Toma Panić i Nadežda Biljić

Povodom spekulacija da je Nadežda trudna i da će se njih dvoje venčati, Toma je otkrio da trenutno boravi u Beogradu i da je u društvu svoje nežnije polovine. On je priznao da su njih dvoje zajedno i da uživaju, ali o svojim emocijama nije želeo da detaljiše.

– Jesmo, pomirili smo se. Rekli smo da nećemo više da se svađamo. U emisiji smo se svađali i onda smo se posle emisije dogovorili da se ne svađamo. Tu smo sada malo u Beogradu, ništa spektakularno. Bila je ona i kod mene u Svilajncu. To što se piše o trudnoći i o venčanju, nije istina. Zajedno smo, ali ne znam ni ja tačno koliko. Ja to ne brojim. Ona je nekad baš kao dete. Sve je okej – rekao je Toma i dodao:

Toma Panić

– Gde mene da pitate da li sam zaljubljen? Za sada je sve okej, videćemo šta će biti. Što manje ljudi zna kako nam je i da li smo zajedno, naša veza će duže trajati i biće nam bolje – rekao je Toma.

SD

Loading..

Comments are closed.