Lubenica, Limun,
Lubenica, Limun,

PRIRODNI LIJEK KOJI ĆE VAS IZNENADITI: Možete ga napravite u svojoj kući i to koristeći samo dve biljke…

Lubenica i limun…

Mnogi muškarci koriste vijagru kako bi povećali potenciju, ali se ona ispostavila kao veoma loša za ljude koji imaju bilo kakav problem sa srcem ili pritiskom. Preparat za potenciju i to potpuno zdrav, bez ikakavih nuspojava, možete da napravite i u svojoj kući i to koristeći samo dve biljke, lubenicu i limun.

Lubenica,
Lubenica,

„Prirodnu vijagru“ otkrili su italijanski naučnici i tvrde da pomaže svima koji pate od blage do umjerene erektivne disfunkcije. Glavni sastojak je citrulin – aminokiselina koja se u velikim količinama nalazi u lubenici, a koja uzrokuje odličan protok krvi. Lubenica je inače odlična za zdravlje, veliki je izvor vitamina C, a super je za one koji žele da smršaju. Pored lubencice, potreban vam je još samo limun.

Limun,
Limun,

Evo kako da napravite domaću vijagru:

RECEPT:

Sastojci:

– komadići lubenice

– sok od dva limuna

Priprema:

Stavite komadiće lubenice u blender i miksajte dok ne dobijete litar soka. U blender stavite i bijele dijelove kore lubenice, jer oni sadrže velike količine citrulina. Dobijeni sok prokuhajte nekoliko minuta, a zatim dodajte sok od dva limuna. Kuhajte ih zajedno sve dok u šerpi ne ostane polovina početne tečnosti, oko pola litre. Tečnost prespite u staklenu posudu, ostavite da se ohladi, a kasnije ga čuvajte u frižideru.

Limun, Lubenica,
Limun, Lubenica,

Primjena:

Sok treba piti ujutro i uveče na prazan stomak, od dvije kašičice do trećine jedne čaše. Probajte, provjereno djeluje!

Izvor: alo