Informativni portal za dijasporu

ŠOK U PARLAMENTU REPUBLIKE SRPSKE -„RAZBIĆU VAS!”: “Ruke su vam do lakata u kriminalu…“


Predsjedavajući Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović skinuo je sa dnevnog reda prijedlog Nebojše Vukanovića za raspravu o „of-šor“ kompanijama. No, tek tada je situacija kulminirala

„Vi ovdje mislite da nas pogušite kao zečeve, i neće vam proći. Gerilski ću se boriti protiv vas. I, možete vi skinuti zakon sa of-shor kompanijama, ali ću opet otići i u Zug i u Luksemburg i na Kipar, nikad nećete znati gdje ću osvanuti. Razbiću vas“, kazao je narodni poslanik Nebojša Vukanović i nastavio:

„Gospodine Čubriloviću samo me dodatno motivišete ovakvim drskostima koje ste danas napravili. I, ćutite. Ovo danas pokazuje vaš kukavičluk jer se bojite rasprava o vladi, jer znate da su vam svima ruke do lakata u kriminalu“, kazao je Vukanović, a prenosi „Slobodna Bosna“.


A, onda je Vukanović postavio pitanje ministru Antonu Kasipoviću:

„Gospodine Kasipoviću, imamo korumpirane sudije i tužioce, a vi im ne možete ništa. Ukinite ministarstvo, šta će nam ministarstvo nepravde. Sad da mi dokumentujemo krivično djelo, predamo u tužilaštvo, predmeti kupe prašinu. A, kad Ilija Tamindžija mene tuži u utorak, u idući ponedjeljak meni dolazi tužba na odgovor. Zbog čega dvostruki aršini. Šta će nama policija da hapsi kad ga oni puste za 24 sata“, upitao je Vukanović Kasipovića, prenosi „Slobodna Bosna“!?

(SB)


Comments are closed.