Informativni portal za dijasporu

MIROSLAV ŠKORO ŽESTOKO OPLEO PO RS: Da je pravde – Tvorevina RS ne bi ni postojala


Škoro iskren do kraja…

“Vratimo Hrvatsku narodu” njegov je slogan. “Vratimo srpsku narodu” – predizborni je slogan Srpske demokratske stranke koji su prošle godine gledali građani Republike Srpske

Kako se kampanja za izbor predsjednika ili predsjednice Republike bliži kraju, sve je više suza, uvreda, ali i mogućih plagijata.


Kandidati za novog hrvatskog predsjednika su i danas bili na terenu.

Škoro je zaplakao, Milanović pravdao račune, a poslovi predsjednice Grabar-Kitarović isprepleli su se s poslovima kandidatkinje tokom kampanje za predsjedničke izbore.

-Najgore je u stvari što su dirnuli u moju suprugu- rekao je kroz suze Škoro na skupu u Rijeci.

No, suze je uskoro zamijenio pošalicama.

-Jedno vam samo mogu obećati mene nitko neće štipati za stražnjicu- poručio je s govornice.

“Vratimo Hrvatsku narodu” njegov je slogan. “Vratimo srpsku narodu” – predizborni je slogan Srpske demokratske stranke koji su prošle godine gledali građani Republike Srpske.

Na naš upit je li znao da se slogan sličan njegovom koristio i u Republici Srpskoj u BiH, Škoro nije odgovara, već je ignorirao pitanje.

Iz njegovog štaba ne žele odgovoriti ko im je osmislio slogan, niti koliko su ga platili. Poručuju glavni je slogan “Sad il’ nikad”.

-Ne pratimo političke kampanje u Republici Srpskoj jer za nas, da je pravde, ta tvorevina koja je istrijebila Hrvate s tog teritorija i dan danas sprječava njihov povratak, ne bi ni postojala- dodaju iz Škorinog štaba, prenosi Dnevnik.hr.

U SDS-u nisu tako oštri zbog sličnosti poruke.

-Pretpostavljam da je kontekst vrlo sličan kao što je kod nas u RS i BiH i da gospodin Škoro očigledno vodi jednu vrlo ozbiljnu kampanju, u ovom slučaju protiv onih koji vladaju u Republici Hrvatskoj Vukota Govedarica- potpredsjednik Srpske demokratske stanke.


Comments are closed.