Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

“PREKO 1 000 MARAKA”: Isplivala mračna tajna Dalile Dragojević! Bruka i sramota – “Voli da je p*uju, ša*araju…”

“Dalila je veliki ljubitelj na*ilnih intimnih odnosa…”

Bivši momak Dalile Dragojević, koji želi da ostane anoniman, otkriva za “Super TV”, da je Dragojevićeva bila poročna i da je znala u toku dana navodno da potroši i preko 1.000 maraka na dro*u.

– Pre nekoliko godina smo nas dvoje bili u “šemi”, jer to ne mogu da nazovem vezom. Oko tri meseca smo se viđali i znam kakva je to devojka i koliko je spremna na sve. Svaki dan je trošila preko 1.000 maraka na belo i dobro znam koju je dro*u tada koristila. Bila je glavna za izlaske, i po klubovima se znalo ko je Dalila Mujić – započinje priču bivši dečko.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

– Jednom prilikom smo zajedno bili u restoranu. Iako sam ja plaćao ceo ceh i bio tada u šemi sa njom, Dalili nije nimalo smetalo da muva frajere sa strane. Šta onda reći za takvu devojku? Svi njeni momci su je tukli. Koji god je bio sa njom, bio je na*ilan. Ona ne voli mlakonje kao što je Dejan. Njoj ne prija takva energija. Na*ilna je i voli da momci, nažalost, budu takvi prema njoj. Dalila je veliki ljubitelj na*ilnih intimnih odnosa gde voli da je muškarci šamaraju, p*uju nju i porodicu, nazivaju je pogrdno – otkriva šokanten detalje Dalinin bivši momak.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

On napominje kako je nakon veze sa njim navodno otišla u Švajcarsku da radi kao bebisiterka.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

– Posle sam po gradu načuo da se bavila tamo najstarijim zanatom. U to vreme je imala dugačke nokte. Ko nju takvu može primiti da mu čuva dete? Ako bi se bar malo logika uključila, svi bi shvatili o čemu se tu radi. Ali to nije sve. Pre odlaska u Švajcarsku, živela je kod drugarice u Sarajevu kojoj je pokrala naočare i sat iz stana gde je spavala. Dalila je najveći ološ koji postoji i ja sam se uverio u to – tvrdi bivši dečko.

SD