Miki Duricic,
Miki Duricic,

POVUČENA PROFESORKA: Istina o ženi sa kojom će se venčati Miki Đuričić pred sami ulazak u Zadrugu 5…

Beži od medija i vodi normalan život…

Bivši i budući zadrugar Miki Đuričić konačno će pred oltar i to sa crnokosom lepoticom koja mu je prošlog avgusta rodila ćerku Dunju.

Miki Duricic,
Miki Duricic,

– Pa, mi smo već zajedno, to mi je žena, živimo zajedno već godinu dana, samo ćemo sad da se venčamo i zvanično. Planirali smo da to bude 4. septembra, pre nego što ja uđem u “Zadrugu”. Sad ćemo prvo građansko venčanje da organizujemo, pa ćemo posle crkveno – kaže Miki.

Miki Duricic,
Miki Duricic,

– Mi smo to planirali i ranije, još pre tri meseca smo to definitivno odlučili, samo smo čekali da se stvore neki uslovi i eto, početkom septembra ćemo to, Bože zdravlja, da uradimo. Pravim veselje, naravno. Biće to u jednom restoranu, za uži krug ljudi… Porodica, prijatelji, biće lepo – rekao je Đuričić.

Ističe, ipak neće objediniti venčanje sa krštenjem i prvim rođendanom svoje naslednice, već da će slavlja razdvojiti.

– Ne, neće to biti sve u jednom danu. Dunju ćemo krstiti i napraviti rođendan krajem avgusta, na dan kada je i rođena, a nekoliko dana kasnije, 4. septembra, ćemo se venčati – objasnio je Đuričić.

Youtube,
Youtube,

Svoju partnerku je, uvek kada je govorio o njoj, izuzetno hvalio.

– To je žena koja je obrazovana i normalna. Ona potpuno živi van medija. Sa mnom će vaspitavati to dete u potpuno drugačijem duhu od onog u kom se ja predstavljam u medijima. Ja nju time štitim od svega toga. Ako ja pravim budalu od sebe, ne mora i ona. Ona je obrazovana žena. Ozbiljna je, radi kao profesor u školi. Ona mene i ne gleda na televiziji. Meni je zaista nejasno zašto bilo koga zanima šta radi Miki iz Kupinova, a kamoli šta radi njegova žena. Meni je to potpuna besmislica – ispričao je jednom prilikom Miki.

Podsetimo, Miki je pre nekoliko dana sa Željkom Mitrovićem potpisao ugovor o učešću u poslednjoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

SD