Luna Dogani, Marko Miljkovic,
Luna Dogani, Marko Miljkovic,

POSLE POROĐAJA LUNA OPET U RIJALITIJU – OVOG PUTA SA BEBOM: “Marku je to skroz u redu” – Kaže Đoganijeva…

Tek se porodila, a već ima planove…

Luna Đogani, učesnica i pobednica “Zadruge 2” i njen suprug Marko Miljković, učesnik više rijaliti programa, postali su svojevrsni simboli ovog televizijskog formata. Oboje su profitirali od ovakvog tipa emisija, a konačno, i njihova ljubav je rođena pred kamerama na velepnom imanju u Šimanovcima. Izgleda da od “zlatne koke” neće odustati tako lako i već se uveliko šuška o njihovim daljim planovima.

Navodno, novopečeni roditelji su odlučili da se ovog puta da porodično snimaju za Jutjub i na ovaj način snime sopstveni rijaliti.

Luna Dogani, Marko Miljkovic,
Luna Dogani, Marko Miljkovic,

Kako se šuška, iako su Luna i beba tek u subotu napustile porodilište “Narodni front”, navodno uskoro će zajedno stati pred kamere.

– Luna i Marko od Jutjub kanala, na kojem fanovi prate njihov privatan život, godišnje zarade oko 70.000 evra. Zbog toga su se još pre dva meseca dogovorili da snimaju i svoju ćerku. Veruju da će to biti pravi pogodak i dodatno im povećati gledanost. Fanovi će tako moći da vide kako se Luna snalazi kao majka, ali i da li je Marko vešt u menjanju pelena – otkrio je dobro obavešten izvor.

Luna Dogani, Marko Miljkovic,
Luna Dogani, Marko Miljkovic,

– Rešili su da zabeleže sve! Biće tu i emotivnih trenutaka, ali i smešnih, jer su tek postali roditelji i sigurno će im biti potrebno malo vremena da se naviknu. U nekim kadrovima naći će se i deda Gagi, baka Anabela, tetka Nina i ostali članovi mnogobrojne familije Đogani, ali i Miljković – rekao je izvor. On takođe saoštava da motiv za ovakav potez Đoganijeve i Miljkovića nije samo novac:

– Pored toga što će zaraditi, na ovaj način će zabeležiti dragocene trenutke sa Mijom i imaće vredne uspomene.

Luna je potvrdila da će se Markova i njena naslednica naći pred kamerama.

Luna Dogani,
Luna Dogani,

– Snimaćemo Miju za Jutjub. Mi smo javne ličnosti i nema razloga da je krijemo. Kad-tad će je neko slikati ili snimiti, pa što ne bismo mi to uradili?! Skoro sve velike zvezde snimaju spotove sa svojom decom i objavljuju fotografije s njima. Marku i meni je to skroz u redu – otkrila je Luna.

Luna otkriva i da mala Mia nalikuje na njenog supruga Marka.

– Mia liči na tatu. Na mene ništa nije povukla za sada. Moja porodica će mi pomoći oko bebe, ali Marko i ja ćemo se truditi da najviše budemo uz našu Miju – saopštila je Đoganijeva.

Marko Miljkovic,
Marko Miljkovic,

– Poštujem one koji misle da ih na taj način štite, pa ne objavljuju njihove fotografije ili im zamute lice. Ovo je naš život i naša odluka – rekla je Đoganijeva.

SD