Bane Colak, Ivana Krunic,
Bane Colak, Ivana Krunic,

PONOVO U LJUBAVI: Ubedio je da mu se vrati – A onda se ovako obratio njenim roditeljima (VIDEO)

Danima se trudio!

Da se upornost isplati, dokazao je večeras u “Zadruzi” Bane Čolak, koji je uspeo da nagovori Ivanu Krunić da obnove svoju ljubavnu vezu, nakon svih turbulencija kroz koje su prošli.

Ivana je ostavila Baneta zbog toga što je dobila poruke od članova svoje porodice, u kojima su se oni negativno izrazili o Banetu i njihovoj ljubavi, ali ju je on sve vreme nakon toga ubeđivao da treba od produkcije da traži poziv i da se uveri da je istina da njeni najdraži imaju nešto protiv njega.

– Boli me to što u svakoj svađi, dok se ne sazna, će ti reći da ćutiš, jer si prešla preko očevih reči, jer si čula da piju lekove. Zašto ne možeš da se odupreš toj emociji?

Zato što ne možeš da se zagrliš sa osobom koja te voli, tebe treba neko da osudi jer ideš srcem! Da smo prekinuli kontakt i da smo saznali, bilo bi: “Eto, ima 30 godina, sluša roditelje” – pričao je Čolak.

– Nemoj da nas kanališ i sabotiraš! – dodala je Ivana.

Podsetimo, nakon što je David Dragojević ušao sa informacijom da su Ivanini roditelji na lekovima zbog njenog odnosa sa Čolakom, ona je odlučna bila u tome da stavi zauvek tačku na odnos sa Banetom, ali izgleda da se sve promenilo.

Potom se Čolak obratio u kameru Ivaninim roditeljima Snežani i Žarku Kruniću.

– Vidiš Žarko kako te branim i u rijalitiju. Kako ti se beše zove mama? Snežana – izjavio je Bane.

Kako je izgledala ova situacija, pogledajte u videu:

SD