Stefan Karic,
Stefan Karic,

POLICIJA UPALA NA IMANJE: Prekršene stavke ugovora – U pitanju je ogroman novac…

Zadrugar razvezao jezik…

Zadrugari su pre ulaska u rijaliti potpisali ugovor i jasno im je stavljeno do znanja kakva pravila vladaju u Beloj kući i šta se mora poštovati. Neki zadrugari smatraju da su bitni u rijalitiju, pa daju sebi za pravo da prekrše određena pravila, nadajući se da će im produkcija “progledati kroz prste”.

Zadruga,
Zadruga,

Marko Đedović upozorio je zadrugare da im je bolje da poštuju pravila kako ne bi napustili rijaliti bez honorara.

Zadruga,
Zadruga,

– Kažem Anđeli neće ti niko doneti honorar kad izađeš. Namerno nas puštaju da se opustimo. Videćete na žiro računima da vam nisu istolerisane sve stvari za koje ste mislili da jesu. 80 odsto ljudi je prošle godine izašlo bez dinara, neki i u dugovima. Ne zanosite se da vas neće kazniti što duže spavate jer imate neku priču. Ša je ovde imao priču, pa je izašao sa nulom, prema tome ne zanosite se. Druže imaš ugovor. Gledam ove budaletine koje se zanose kao imaju priču, pa duže spavaju. Imao je i Ša, pa nije spavao i izašao je sa nulom. Videćete sve na kraju. Zvali su me neki zadrugari da im pozajmim 100 evra posle prošle sezone. Miljana je kažnjena 50 hiljada evra, zbog nepoštovanja sastanaka, spavanja, fizičkog kontakta. Kad se sve sabere bilo je 50 hiljada evra. Sve što su radili to su platili – rekao je Đedović, a zatim otkrio da je zbog Stefana Karića dolazila policija prošle sezone:

Stefan Karic,
Stefan Karic,

– Nepoštovanje svega i svačega. Psovanje produkcije, pozivanje policije da reaguje. Policija vršljala dva dana tamo jer je on lupao gluposti. Vidiš kako je sad dobar, top za rijaliti – rekao je Đedović.

SD