Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

“PLATILA JE MOMKA DA JOJ GLUMI MUŽA – PA KO BI NJU ŽENIO”: Komšije joj napravile haos…

“Otac joj je jako loše…”

Miljana Kulić izbačena je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, a nakon mesec dana, promenila je život iz korena. Kulićeva je rešila da okrene drugi list, pa se udala, kupila hotel na Zlatibotu, a roditelje je počastila novim skupocenim automobilom. Sada je Miljanin komšiluk iz Niša za Blic Super TV progovorio o čitavoj situaciji bivše učesnice rijalitija.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

“Ma, ne bi me čudilo da su mu dale koji dinar da glumi muža, još su trošak oko prstena imale! Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio da je pri sebi? Pa, ta dete nije videla mesecima, a otišla na Zlatibor da se provodi”, kaže komšinica Kulićevih i dodaje:

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

“Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedela neke pare od rijalitija ranije”.

Komšija koji tvrdi da zna Miljaninog oca Sinišu kaže da je on jako lošeg zdravstvenog stanja.

“Siniša je loše, videli ste koliko je smršao. Ne bi me čudilo da neke priče smišljaju kako bi Siniši bilo lakše i da se ne bi sekirao oko Miljane. Marija i druge dve ćerke mu pomažu i nadaju se da će biti bolje, a oko Miljane se stalno sekira”.

Sinisa Kulic, Marija Kulic, Miljana Kulic,
Sinisa Kulic, Marija Kulic, Miljana Kulic,

Kako je Miljana od besparice i preklinjanja da je vrate u rijaliti došla do novca, da li za dečka ili za nekretnine, pitanje je, ali evo čime su se Kulići hvalili. Pre neki dan je u Nišu uslikan Siniša kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra. Pored svih nekretnina i automobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi.

SD